打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 7月1日爽族無據屈一見鍾情族人s8公路搶場~

WOW  某人(其中一個200lv) 起樓主張相 果幾句
係一個副族 去個場到睇下咩事 應該講既咩?
ok 唔叫蝦人  叫兇人 我諗無錯啦掛=]
回復 支持 反對

WOW  某人(其中一個200lv) 起樓主張相 果幾句
係一個副族 去個場到睇下咩事 應該講既咩?
ok 唔叫蝦人  叫兇 ...
ancu32 發表於 1-7-2011 20:07

我覺得兇人依樣野 係唔係200lv都做得囉 只不過係你地自己在意佢個lv
回復 支持 反對

只不過係你地自己在意佢個lv<---我諗一個普通人都會囉=]
試問一個1lv 廢族既人  會兇一個 200lv 某y族既人? (正常情況  我諗食緊花生既人 應該會明咩叫正常)
我諗如果唔係某200lv人士 講左幾句 挑釁性既說話 件事唔會變到甘激動
回復 支持 反對

回復 4# 雪貓

貓貓講得好!!有d人以為自己系第一族就可以屈人?
有圖有證據;;爽族跟本就系度玩野啦
回復 支持 反對

回復 7# z54964380

第一大族大曬?同埋ed唔叫串lo
回復 支持 反對

回復  z54964380

第一大族大曬?同埋ed唔叫串lo
kirayamto34 發表於 1-7-2011 20:25

我諗緊 就算 爽會 唔係第一族 ss風貓唔係200lv 我諗佢地都會出黎幫族人囉
都唔明點解一般人咁在意人地族名同埋lv
回復 支持 反對

即係咁 客觀咁睇
我認為人地唔一定係靠族名lv 去兇人
可能係你地自己錯覺 除非佢講明 你夠我高lv 你舍 族唔夠我族勁  之類個d說話啦=[
回復 支持 反對

我諗緊 就算 爽會 唔係第一族 ss風貓唔係200lv 我諗佢地都會出黎幫族人囉
都唔明點解一般人咁在意人地族 ...
藍眼Be 發表於 1-7-2011 20:29

甘你做咩升lv?
甘點解敢多人要入第一大族?
唔通佢地唔係一般人?
回復 支持 反對

甘你做咩升lv?
甘點解敢多人要入第一大族?
唔通佢地唔係一般人?
ancu32 發表於 1-7-2011 20:33

入第一族 其實係因為 佢入面差唔多無時無刻都有人
唔會悶 有傾有笑 我升lv係為左係彩虹島立足@v@ 高lv d 帶升賺番d ely 買水買下自己鐘意既野
回復 支持 反對

除非佢講明 你夠我高lv 你舍 族唔夠我族勁  之類個d說話啦=[

咩都講明就死得啦=]  都係唔講敢多  睇電視重好

我諗大家有睇E個PO既人  心入面都會有個答案
回復 支持 反對