打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 7月1日爽族無據屈一見鍾情族人s8公路搶場~

話時話
有樣野我諗左好耐
我都唔扮清高喇
不如拎出黎一齊討論下

點解之前花都係第一家族個陣 無乜e d事情 ...
雪貓 發表於 1-7-2011 15:04

100%認同你!
想當年花都重係第一果時 幾時有人會話花都搶場?(有既唔該比po/相黎睇下)
e+某y族做左第一  搶場事件 都係黎唔開 某y族 (game/post e d大家有眼見)
e+重有玩彩虹島既 邊個唔知 某y族 大部分既人 都係頭30名?
起樓主既po 已經睇到 某貓 話 一定會玩死佢地  
試諗下  一個普通人 都會覺得 e d人似住自己200lv起到哈到低lv人(e d野唔洗講到出口=] )
一個細族 比一個大族搶怪 見到有幾個勁高lv(例如2個200lv啦=])黎左 邊個會唔淆?

ps:某y族同某隨族 係兄弟族黎..(之後想講d咩野 自己諗啦=])
我只係一個 無名小族 既會員     e d只係我個人意見~
回復 支持 反對

WOW  某人(其中一個200lv) 起樓主張相 果幾句
係一個副族 去個場到睇下咩事 應該講既咩?
ok 唔叫蝦人  叫兇人 我諗無錯啦掛=]
回復 支持 反對

只不過係你地自己在意佢個lv<---我諗一個普通人都會囉=]
試問一個1lv 廢族既人  會兇一個 200lv 某y族既人? (正常情況  我諗食緊花生既人 應該會明咩叫正常)
我諗如果唔係某200lv人士 講左幾句 挑釁性既說話 件事唔會變到甘激動
回復 支持 反對

我諗緊 就算 爽會 唔係第一族 ss風貓唔係200lv 我諗佢地都會出黎幫族人囉
都唔明點解一般人咁在意人地族 ...
藍眼Be 發表於 1-7-2011 20:29

甘你做咩升lv?
甘點解敢多人要入第一大族?
唔通佢地唔係一般人?
回復 支持 反對

除非佢講明 你夠我高lv 你舍 族唔夠我族勁  之類個d說話啦=[

咩都講明就死得啦=]  都係唔講敢多  睇電視重好

我諗大家有睇E個PO既人  心入面都會有個答案
回復 支持 反對

嗯 族人幫族人好正常
大族踩死細族都一樣正常

即管繼續踩~
有人無理搶場都可以俾你地講返岩架啦
笑死人 ...
雪貓 發表於 1-7-2011 22:19

雪貓講緊既事 大家有目共到(花都重係第一既時候 一定係比e+某y族果陣大族搶場事件發生

族人幫族人好正常
大族踩死細族都一樣正常

e 2句 我起e個po 都講過

有人無理搶場都可以俾你地講返岩架啦<----我諗好多人都覺得係敢
回復 支持 反對