查看: 20086|回復: 20
打印 上一主題 下一主題
收起左側

好唔掂lor HOK(HACKER)個超級武器SER

因為新寫的防炸插件出左問題
搞到個個都彈GAME,唔只得你係咁
過左20分鐘轉場之後就搞掂左
唔該你下次搞清楚件事先好講野
我日日死ser,係因為唔知邊條野係到炸ser
我地冇屈你炸ser
咁你依家仲上唔上到先?
你一比人kick左就即刻來抱怨區開post?
唔會問下人發生咩事嫁?
屈你炸ser?好似係你屈我地喎
回復 支持 反對

不過好正常
比人UDP炸ser,D唔知咩事既人就會話 : lag ser/廢ser/廢機
如果你做錯一樣野,人地可唔可以話你 : 廢物/傻仔/柒頭?
回復 支持 反對

回復 4# Hana1011

我都話係比人炸
用Anti CSdos可以防到
我點知HKftp
開左一陣又關
關左又炸
炸左再開
開左一陣又關
關左又炸
炸左再開
我話修正左個BUG係 : 一秒内不斷連續說話幾百次,會死SER
唔該你唔好再次未搞清楚件事就嘈

之前開ser頭幾日比NG用UDP炸過
今次又唔知邊個又炸
我幾時有講過依次係用UDP炸呀??
唔該你以後唔好未搞清楚件事就嘈
回復 支持 反對

回復 7# Hana1011

都話係個插件預設被踢出玩家的文字係"企圖炸SV"呀,你明唔銀明呀?
hang ser?我上面講過好多次比人炸ser,你肓銀左呀?
冇心開ser?我為炸ser依個問題煩左幾耐你都唔知啦,知唔知我同hkftp煩左幾耐呀?
又用5個防炸插件,又要anti csdos,又封埋NG條毒銀個IP,唔知用左幾多辦法呀!咁又點呀?咪一樣炸到?
我個ser又用HLDS 4554,dproto又係最新既,依D你又知幾多呀?
你試下開個好玩多人既ser比我睇,睇下會唔會比人炸???
知唔知CS點解愈來愈小人玩呀?咪就係因為有好似NG個D用炸ser當吸毒咁既毒銀囉
唔知咩事就咪銀嘈啦
回復 支持 反對

回復 10# Hana1011

你依家教訓我呀?不如你來試下呀
你開過ser?成日32人?唔好吹大D!
乜你唔覺係有人得閒炸ser,個ser係連續死幾次,之後又冇事既咩!?
你冇野呀?用舊版?仲話自己開過ser?
我講左好多次啦!!!!!!!
唔係hand ser呀小學雞!!係比人炸ser呀!!
最冇用個個係你
得個嘈,冇貢獻,你咁勁,不如你講個解決辦法出來,講唔到就收皮

仲有
我比人炸ser關你鬼事呀?
回復 支持 反對

回復 12# Hana1011

算--
唔銀理97你
咁嘈落去冇意思
回復 支持 反對

回復 14# Hana1011

可是你並沒有提供意見
回復 支持 反對