查看: 20009|回復: 20
打印 上一主題 下一主題
收起左側

好唔掂lor HOK(HACKER)個超級武器SER

原本都唔想上黎.依家真係唔上唔得!!!!!!!

124.244.238.1:27018

今日第一日入去玩,
個SER成日timeout.都唔知佢想點.
頭先重ON9,一入去話 Kicked:"企圖炸本SV"
我個FD都係咁

想點啊你.
人地個個SER都冇事,得你日日timeout
重屈9我炸SER

唔識開就唔好開la.
回復

因為新寫的防炸插件出左問題
搞到個個都彈GAME,唔只得你係咁
過左20分鐘轉場之後就搞掂左
唔該你下次搞清楚件事先好講野
我日日死ser,係因為唔知邊條野係到炸ser
我地冇屈你炸ser
咁你依家仲上唔上到先?
你一比人kick左就即刻來抱怨區開post?
唔會問下人發生咩事嫁?
屈你炸ser?好似係你屈我地喎
回復 支持 反對

不過好正常
比人UDP炸ser,D唔知咩事既人就會話 : lag ser/廢ser/廢機
如果你做錯一樣野,人地可唔可以話你 : 廢物/傻仔/柒頭?
回復 支持 反對

因為新寫的防炸插件出左問題
搞到個個都彈GAME,唔只得你係咁
過左20分鐘轉場之後就搞掂左
唔該你下次搞清楚 ...
hok5846 發表於 5-7-2011 16:12

搞掂左???今日我去玩都成日死SER喎
我唔係一比人KICK左就入NAKUZ發貼,係忍左個SER好耐,日日死SER,點玩得安心啊場主?!
又唔見人地個SER有事,得你個SER日日9HANG
冇整又話整左,講大話小心比雷打

不過好正常
比人UDP炸ser,D唔知咩事既人就會話 : lag ser/廢ser/廢機
如果你做錯一樣野,人地可唔可以話你 : ...
hok5846 發表於 5-7-2011 16:16

你冇LAG SER,係死SER

UDP炸SER唔會死SER LOR,啊天才

如果你做錯一樣野系大件事,唔通人地唔會話你廢物/傻仔/柒頭?
一指錯 滿盤皆落索啊,識唔識啊?!
一系就唔講,一講就把鬼火
回復 支持 反對

回復 4# Hana1011

我都話係比人炸
用Anti CSdos可以防到
我點知HKftp
開左一陣又關
關左又炸
炸左再開
開左一陣又關
關左又炸
炸左再開
我話修正左個BUG係 : 一秒内不斷連續說話幾百次,會死SER
唔該你唔好再次未搞清楚件事就嘈

之前開ser頭幾日比NG用UDP炸過
今次又唔知邊個又炸
我幾時有講過依次係用UDP炸呀??
唔該你以後唔好未搞清楚件事就嘈
回復 支持 反對

回復  Hana1011

我都話係比人炸
用Anti CSdos可以防到
我點知HKftp
開左一陣又關
關左又炸
炸左再開
開 ...
hok5846 發表於 5-7-2011 19:04

我好同意你的講法 我以前個團有個fd 佢都係開超級武器的 有一次玩果時 有條友炸佢ser 佢開左防火 都係咁比人炸 仲要係1-2個鍾比人炸一次啊 而家佢都厭煩 唔開ser了 個陣時我入去 咪又係咁比人kick 又話我外掛/炸ser者  小小野就post上樂古?樓主你不如試下開一個ser 睇下煩唔煩先啦 人地咁有恆心 開落去 算好啦
人人的電腦都唔同 人地唔hang機 可能係佢電腦好d姐
回復 支持 反對

我好同意你的講法 我以前個團有個fd 佢都係開超級武器的 有一次玩果時 有條友炸佢ser 佢開左防火 都係咁 ...
hinhin5611 發表於 5-7-2011 20:22

話我炸Ser只是其中一個導火線
最重要係成日HANG SER

有心開SER就應該修正問題.唔系話有野開唔到就防唔到炸
我唔信重裝SYSTEM,用其他版本 都會唔得.
人地都得,你都唔得?

重有我個FD話入唔到你SER,名:Banana Bomb
你唔係有個Bomb字以為佢炸SER 啊 MA????
回復 支持 反對

話我炸Ser只是其中一個導火線
最重要係成日HANG SER

有心開SER就應該修正問題.唔系話有野開唔到就防唔到 ...
Hana1011 發表於 6-7-2011 13:30

個ser唔係我的 自己睇清楚 人地電腦問題 你咪介意咁多啦
回復 支持 反對

回復 7# Hana1011

都話係個插件預設被踢出玩家的文字係"企圖炸SV"呀,你明唔銀明呀?
hang ser?我上面講過好多次比人炸ser,你肓銀左呀?
冇心開ser?我為炸ser依個問題煩左幾耐你都唔知啦,知唔知我同hkftp煩左幾耐呀?
又用5個防炸插件,又要anti csdos,又封埋NG條毒銀個IP,唔知用左幾多辦法呀!咁又點呀?咪一樣炸到?
我個ser又用HLDS 4554,dproto又係最新既,依D你又知幾多呀?
你試下開個好玩多人既ser比我睇,睇下會唔會比人炸???
知唔知CS點解愈來愈小人玩呀?咪就係因為有好似NG個D用炸ser當吸毒咁既毒銀囉
唔知咩事就咪銀嘈啦
回復 支持 反對

回復  Hana1011

都話係個插件預設被踢出玩家的文字係"企圖炸SV"呀,你明唔銀明呀?
hang ser?我上面講過好 ...
hok5846 發表於 6-7-2011 22:09

銀銀聲好難聽.
比炸SER都唔識搞點做OP啊?
人地 FxG 一般 iGamers Sorpark TD TuS 又成日32人,又唔見成日HANG
我都開過SER架.
之前成日都係32人,又唔見日日死?

新版成日死咪試下用舊版LOR

HACKER正一""冇銀用""
回復 支持 反對