打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他] [召喚]有玩diva既玩家 + 1個(幾無聊)既問題

回復 100# Torchic╳小火雞
係? 呢一點我又冇留意
我想玩課題昨宜家lol 事關課題係個賺VP既大好機會的說
回復 支持 反對

回復 102# Torchic╳小火雞
嗯 不過呢個平時都做得
課題係當extra咁

成個月冇玩
下個禮拜玩既時候都唔知會唔會生疏O_o

great 好消息
日本官網已經話會出課題了
回復 支持 反對

回復 104# Torchic╳小火雞
有幾首我以為會有既歌都冇包括在內
可能都係後尾由2nd移植既歌黎啦

yes 不過我都係唔打算會玩消失既hard
始終都係驚未handle到 玩normal算
回復 支持 反對

回復 106# Torchic╳小火雞
1首extreme要105%都已經幾難
4首都要就真係練十世先練到-.-
恐怖啊-_____-"""
完全係燒錢既行為O_o

暫時我都係志在參與 (+VP+稱號(???)+面板)
其實我最想要既係VP同面板only 所以先會玩課題
回復 支持 反對

回復 108# Torchic╳小火雞
名利呢家野只係過眼雲煙黎架姐~
呢d人間煙火食唔食都冇所謂xdd (懶係有高尚品德mode)

我都淨係會係課題玩easy / normal
由於未挑哂normal 所以有排都唔會玩easy住
平時都玩easy / normal就太浪費了
回復 支持 反對

回復 110# Torchic╳小火雞
我都冇咁多錢去食 (茶)

ex玩到呀
我意思係平時我唔會玩easy / normal
只係會趁佢出課題既時候先會順便玩埋 這樣子~
今次ex我諗住玩既歌呢 2首我平時都有玩開
1首我最近有練開 應該都ok
另外1首我比較少玩 但練番下照計都冇大問題
所以今次玩ex照計都會幾順利~
回復 支持 反對

回復 112# Torchic╳小火雞
みくみく菌同甩蔥歌我覺得ok既
如果甩蔥歌d連打唔係同一個制 咁就真係極難
ミラクル的確係陰濕歌lol
我遲d都要挑戰下甩蔥歌EX hehe

嗯 話說我覺得有d奇怪
日本官網15號話會出課題
今日都19號 仲未見HK / 英文官網話會出既
回復 支持 反對

回復 114# Torchic╳小火雞
contest係指課題模式?
咁我就唔知 我後日先會去玩
但正常黎講唔係應該官網出左公告之後 先會再出課題模式架咩?
回復 支持 反對

回復 116# Torchic╳小火雞
咦 講講下 我都唔記得左"課題模式"呢個term係邊度聽番黎lol
總之我一直都係講開課題模式
都唔知原來佢本身係叫contest
回復 支持 反對

回復 118# Torchic╳小火雞
嗯 希望佢有出啦lol
我等你聽日報告就好了 (茶)
回復 支持 反對