打印 上一主題 下一主題
收起左側

[攻略心得] [國服分享]選擇國服 尋回激情 (有片)

其實我有個疑問
究竟你地幫招港人入來玩係邊個的意思來
因為我早排上過來密秋凌X的人
記得有個女的態度比較 ...
slybob 發表於 24-3-2015 08:48

其實幫是我開的,後來也有開過帖招人。

因為這一陣子都打架,有時候未必是本人上的號。
回復 支持 反對

好7呀 D人吹噓完自己獨步個SER宜家又唔認數.係度兜 咩1個幫=全個港服 笑死我  
同埋獨步個SER 我上網CHECK ...
紫逗逗 發表於 27-3-2015 18:58

紫禁是大紅區。開服一直到現在。是很多人的!
不過獨步也不算死區,長年橙。

如果昔日有些言語令你認為看了不舒服,
和你說聲對不起。

其實本意只是想把港人聚在一個服,
大家好交流。

去國服也是想找尋以前的那種感覺嘛。
大家別動氣了,好好的玩天龍。
回復 支持 反對

真係只有你發既國服POST正常 其他開國服POST既人都係眨低港服 跟住叫人去國服 尤其果個milovelky 講 ...
紫逗逗 發表於 28-3-2015 01:28

其實佢地都係想招攬人去玩,本意唔壞。。
你地都唔洗太勞氣,大家理性討論下咪仲好?

我以前去過聽香,都覺得大區有大區好既。
不過依家獨步玩左1年左右,而且比較多港人,
所以就無走到喇。
回復 支持 反對

蟲蟲講得岩,獨步未必係最好,但勝在有一大班港人。

可能以前有啲言論係大家誤會左,咁我覺得唔好再追究喇⋯

題外話。
港服到今日,可以話係苟延殘喘。
就算作為版主既我,其實都想勸大家,放開小小。
對於港服依家仲玩緊個一批少俠,其實佢地好犀利。
絕非帶貶義。而係面對gameone咁,佢地依然無放棄到自己打造既角色。
我自問自己做唔到。係真丹事件之後我就已經無玩港服。
出天龍3個時同一班朋友番左去玩。但一個月後又無哂人。
其實,講真,有得選擇的話⋯
如果港服同國服一樣咁多人,有邊個會想去國服。

在此,如果昔日真係有任何言論令到各會員唔舒服,我衷心對你地講聲對唔住。
亦希望你地可以諒解。
我亦同意,一個服係有好有唔好。

討論可以,但唔好偏激。
每次上黎永遠都只係罵戰。
好喇,到分享帖下面,又係罵戰。
我用住vpn上黎,真係唔知咩心情⋯

Btw,希望大家遊戲愉快。
回復 支持 反對