查看: 42187|回復: 101
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[攻略心得] [國服分享]選擇國服 尋回激情 (有片)

以下片為昨天拍的:

以下片為4個月前拍的(對上一次打風雲既時候指既)

片會不斷更新,每晚都會有交打
回復

一日24小時 無間段團戰激情
唔怕你中意打架 就怕打到你頂唔順
回復 支持 反對

呢啲先叫打交
回復 支持 反對

入點都要入得鋸啲 與其投資係人少,目光短淺既港服度 不如攞幾舊水黎國服參與下 感覺完全不同
回復 支持 反對

你地幫咩石人多 好似好多勁人咁 搞到我呢啲34石ge唔好意思入你幫
回復 支持 反對

回復 5# 新x手
港人 基本上 10級就收
回復 支持 反對

點解個個用住啲新手時裝同武器ge 咩情況下會咁
回復 支持 反對

請問師兄
1) 國服申請賬戶有什麼特別嗎?
2)安裝或玩遊戲時需要VPN嗎?
3)玩國服會LAG嗎?
4)現在才想跟幾個朋友一起加入國服(以前玩HK),需要重課才能生存嗎0.0?
5)國內玩家見到香港玩家會追殺嗎?會否被打到升不了等?
6)如果能玩,可否加入你們幫派?你們是自己香港人開的幫會嗎?
謝謝你啊!
回復 支持 反對

點解個個用住啲新手時裝同武器ge 咩情況下會咁
新x手 發表於 20-3-2015 03:32

因為太LAG,所以打大交會開最低畫質呢個野叫替換模式,全部人時裝,武器,寵物都會變左同一樣,除左自己
打起上黎無咁LAG
回復 支持 反對

請問師兄
1) 國服申請賬戶有什麼特別嗎?
2)安裝或玩遊戲時需要VPN嗎?
3)玩國服會LAG嗎?
4)現在才想跟幾個朋 ...
raymond518 發表於 20-3-2015 13:29

1,申請AC要大陸電話   2.不需要,不過要係控制台轉地區(轉做中國 簡體中文),咁先可以用掛升LV
   3.有時會LAG,大更之前個SER會超LAG,如果平時都LAG可以買加速器,我唔開都玩到(我用PCCW上網)
   4.課金有課金玩法,唔重課都可以生存,而且一定比港服環境好,你可以刷野做任上石(賣野,紅利任務等等)或者可以用幾百至1千蚊收隻全4AC
刷副本全4都已經夠
   5.國內玩家見到香港玩家唔會追殺,你尊重人,人地尊重番你,我同D大陸人都相處,事關我地幫同人打緊交,所以入我地幫係會比人地打。
   6.只要係香港人,我地都會收。如果你唔打交,我建議你過一排先入我地幫,可以去其他幫玩住先,因為打緊交,所以可能會比人食刀殺
PS:如果發現有港人涉及欺騙行為,我地會黑名單左佢。
回復 支持 反對