打印 上一主題 下一主題
收起左側

[攻略心得] [國服分享]選擇國服 尋回激情 (有片)

的確個幫活躍人數已經多過港服活躍人數
歡迎放左你隻港服號再黎國服觀察下^^ 有人收既話 ...
TheSpeed 發表於 24-3-2015 22:25

一個幫 最多收260個人
印象中你地幫得24X個
實際上的活躍人數可能得一半
我就當你有200UP
據你地講 其中有100個係港人

港服來計
剩係北/南/逍SER是但兩個的活躍人數都已經超過200人
我唔係講緊一人幾開果D分身
係講實際玩家人數
如果你要計埋一星期甚至一個月上幾次果D
更加遠遠唔止
可能你以前港服玩的係新SER王SER 定天外天?
哦,不過我覺得淨係我地SER都多人過"全個"港服我之前打交,我個幫出到4團人,4團滿團既人,敵幫2團人
未 ...
milovelky 發表於 24-3-2015 22:26

如果成個SER計就一定係
我上來睇過的
但係話一個幫就超過港服的冇可能
只計算港人更不可能比港服高
回復 支持 反對

回復 35# slybob
老實甘講句  去得國服既港人
我敢大聲甘講句 10個 10個都係港服出身
係港服最少有幾年年資   
洗既錢  好話唔好聽 5位數字係最少 有人係HK服玩左幾十W 百幾W都有
所以我覺得  佢地並唔係眨低港服
只係比較下 覺得國服既天龍 真係出色好多
加上港服既情況  先邀請中意天龍既朋友去國服發展
如果你話 連港服都未玩過 憑咩話港服唔好  甘我好認同
回復 支持 反對

搭單一問
本人好有興趣轉黎國服
見到國服個交易網有得收ac
我想問下呢個交易系統
係5係自己開一個自己先知 ...
ivanbbg112 發表於 25-3-2015 02:05

Yes
呢個系統係買角色入你個ac
所以 所有資料只有你自己會知
你買ac比錢除非有大陸銀行卡 如果唔係要搵代充果d公司幫你搞
我地有港服玩家做呢行 有需要既可以上game pm我地
你只需要過數去代購人既戶口 然後比你ac同pw佢 你要自己搶隻號(有d平號一過完7日公示就會比人秒,所以自己禁制購買 買完有30分鐘比你付錢 你禁左制就叫代購果個人上你ac比錢 記住係完成購買前唔好登出個網 如果唔係會當交易取消 要明天先再可以買隻號)
回復 支持 反對

印象中你地幫得24X個
我就當你有200UP
據你地講 其中有 ...
slybob 發表於 25-3-2015 14:22

你覺得在坐咁多位都無玩過港服咩
同埋回貼睇下人地POST啦 講左半百人 仲100人
宜家每人起碼開兩隻 自己開一隊刷野係正常
無人玩係事實 唔需要打飛機 有人收趁早放左佢好過啦

BTW好懷疑你係唔係清醒 醒下喇

p.s 前兩日先ON過南服查好友只有6頁幾人數(6X人)
回復 支持 反對

印象中你地幫得24X個
我就當你有200UP
據你地講 其中有 ...
slybob 發表於 25-3-2015 14:22

北/南/逍SER是但兩個的活躍人數都已經超過200人ARE YOU SERIOUS?
難聽講句,打交出人,你每個SER出到1團打1團人都偷笑啦,60*3 都係180人,邊到黎200人
我地國服有好多人都係港服轉過黎,你估個SER咩環境佢地會唔知咩,心知肚明啦

我不嬲都話我地成個SER,無講過我地幫....
回復 支持 反對

北/南/逍SER是但兩個的活躍人數都已經超過200人ARE YOU SERIOUS?
難聽講句,打交出人,你每個SER出到 ...
milovelky 發表於 26-3-2015 19:51

南服某大幫我走果時(未咁衰落) 都只出得4-5隊
唔知以為佢係GAMEONE開黎回貼
港服如果玩得好好地
點會專程轉去國服玩 貪佢有VPN咩
回復 支持 反對

難聽講句,打交出人,你每個SER出到 ...
milovelky 發表於 26-3-2015 19:51

你有講過係一個幫架~
冇幾耐前一張問邊個SER多人玩的帖來
仲有呢張帖另一位都係~

活躍人士唔代表都係打交人士
計埋和平一定有
尢其係逍SER好多和平
反觀你地幫都唔係全部人打交
如果港服你就剩係計打交
國服你就咩人都計哂
咁冇得講

國服多人玩係事實
長遠睇投資國服好正常
我只係反感你地吹到話一個幫勝過港服
回復 支持 反對

你有講過係一個幫架~
冇幾耐前一張問邊個SER多人玩的帖來
仲有呢張帖另一位都係~

活躍人士唔代表都係打交 ...
slybob 發表於 27-3-2015 07:05

我印象中我無講過你CAP圖我望下,可能唔記得左
你口口聲聲話和平人,講真你自己上去個SER望下,在線人數有幾多先講
我懷疑你E家仲有無ON過港服天龍,多人? 真係虧你講得出口
心知肚明啦,你反感係你既事,我無必要去改變你既想法,但係唔該你講野小心D,無證無據就唔好亂UP
仲有你話果個退左國服既朋友,我好有興趣知係邊個
我地國服玩家歡迎"正常"港服玩家,你可以唔打交淨係刷野吹水,我地無所謂
但係我地謝絕一切昆狗,"變態佬"
謝謝!
回復 支持 反對

我印象中我無講過你CAP圖我望下,可能唔記得左
你口口聲聲話和平人,講真你自己上去個SER望下,在線 ...
milovelky 發表於 27-3-2015 09:00

搵左一陣 最下低果張帖
http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... p;extra=&page=1

我自己係北逍SER都有AC
主玩逍SER
有繼續玩緊逍SER的人都會明
唔係個個SER都好似新SER咁
咁同國服比梗係冇得比啦
但要話一個幫勝過港服 目前仲未得
回復 支持 反對

好7呀 D人吹噓完自己獨步個SER宜家又唔認數.係度兜 咩1個幫=全個港服 笑死我  
同埋獨步個SER 我上網CHECK過頭50名幫會評會 20幾萬既都入到 好明顯係死左SER
好心你地 明知港服都已經死死地 撩人去國服玩都算 又要揀個死死地既國服SER玩

利申:玩緊大紫禁
回復 支持 反對