打印 上一主題 下一主題
收起左側

[攻略心得] [國服分享]選擇國服 尋回激情 (有片)

我都認同你呢點.最適合港人玩一定係獨步(個SER點冇所謂 多港人玩就OK 至少溝通冇問題 開心就好 打機 ...
紫逗逗 發表於 28-3-2015 12:46

我地只係推薦 無講過係最好打大交既區 而且你果區都未必係 每一個區都未必係
睇左你啲回覆根本無理解過我地講緊果個重點,係全部陌生既地方 又溝通唔到 比你再好玩都會無動力
我地區未必係最好 但係一定唔差
回復 支持 反對

我咩行為? 我一句話你既說話都冇.你就不斷挑釁 咩行為? 我理解能力太低 要答既都答左.你不坊大方D當 ...
紫逗逗 發表於 28-3-2015 12:47

問下你屋企人就清楚 唔方便可以問下你國服既朋友 如果無都可以搵你身邊既朋友。再無的話幫你唔到了 因為我解釋比你聽你都唔會明

你黎既重點係乜?話你紫禁多人?百年老區?我地係要香港人眾集係一個最適合大家既區度玩 你不理解可以略過我 反正你已略過哂所有人既重點
回復 支持 反對

我地只係推薦 無講過係最好打大交既區 而且你果區都未必係 每一個區都未必係
睇左你啲回覆根本無理解 ...
TheSpeed 發表於 28-3-2015 12:49

我冇講過你果區差 我都冇講過我果區好 我講過啦 邊個區有大架(長期果隻)打我就就會去 從來冇1個區日日都有架打 狂總同戰魂都會完
我認同你地港人係國服組織港人幫 但唔認同你地不斷既吹捧 貶低港服 (我都唔會咁做)

至於大架方面.我之前爬過文.見到你地某位人兄講到打架好多人 我只不過將我既意見分享下 估唔到會惹黎D人不斷既指責(甚至有D人會無理取鬧)

我從來都冇話過你地區差 .只不過將某D事實講出黎
回復 支持 反對

問下你屋企人就清楚 唔方便可以問下你國服既朋友 如果無都可以搵你身邊既朋友。再無的話幫你唔到了  ...
TheSpeed 發表於 28-3-2015 12:51

唔知我又可唔可以話你9唔搭8 略過哂我大部份講既野呢? 我從來都冇吹捧過紫禁區 (我有指出呢個區唔係最多人) 你連我既重點睇唔出 就不斷無理取鬧 唔知你想點
你怕會有本身去你地區玩既新血有所動搖?(估嫁渣) 如果你係咁諗.你就放心 應該唔會 你地咁落力吹捧一定唔會咁易比其他人搞散(我都冇咁既意圖 亦都無能為力)
回復 支持 反對

我冇講過你果區差 我都冇講過我果區好 我講過啦 邊個區有大架(長期果隻)打我就就會去 從來冇1個區日 ...
紫逗逗 發表於 28-3-2015 12:57

大家都係想尋回以前既激情 不斷搵一個好地方 港服我講左好多黑幕 而且從來我地無逼過人入黎 只係做promote 講下啲research資料出黎比大家睇 唔岩睇就算 岩睇咪入黎試下 我得閒你都可以叫我帶你升架啵 包括我自己都係好願意係國服玩 因為玩得開心 駛錢一萬幾千都唔會覺得哂錢
港服咩情況係人人都知 而唔係我地故意吹捧 事實不是如此的話即使吹捧都無用?如果覺得港服仲玩得過既可以唔駛理我地 我地有我地激情 佢地由佢地企城都無所謂

你講我地區係死區 呃人收號入黎 仲唔叫差?你到底訓撚醒未 定係你係代打字?駛唔駛講番你講過啲野比你睇 打得機多記憶力係會差啲 你咁樣點同我地正常人溝通

無可否認近排真係好多人好得閒上黎博吊 比咁多人吊你你真係抵番哂 賺左
回復 支持 反對

唔知我又可唔可以話你9唔搭8 略過哂我大部份講既野呢? 我從來都冇吹捧過紫禁區 (我有指出呢個區唔係 ...
紫逗逗 發表於 28-3-2015 13:01

你放心 你絕對唔會有咁既能力 攪事既人根本每日都有 你係好少事 唔好睇得自己咁大
回復 支持 反對

你放心 你絕對唔會有咁既能力 攪事既人根本每日都有 你係好少事 唔好睇得自己咁大 ...
TheSpeed 發表於 28-3-2015 13:05

呃人收號入黎我幾時有講過 你真係唔好打咁多機啦
回復 支持 反對

你放心 你絕對唔會有咁既能力 攪事既人根本每日都有 你係好少事 唔好睇得自己咁大 ...
TheSpeed 發表於 28-3-2015 13:05

我估嫁渣.你千祈唔好真係咁諗呀
回復 支持 反對

呃人收號入黎我幾時有講過 你真係唔好打咁多機啦
紫逗逗 發表於 28-3-2015 13:29

你睇自己一入黎講第一句野既語氣態度已經知你入黎咩用意 有無講唔到我話事 自己可以睇番  plz 唔好咁港孩咩都要人幫你搵幫你解釋
回復 支持 反對

國服代打團大多唔會請自己人上號  怕007 你有玩開可以問下人 佢地係未請過大媽代打孖牧 外援 果時我地淺醉都係請緊同一班人,第二 基本上 永恆國度 南宮 幾個對片直播都係 同一班主播 開 連我ac開直播都唔例外 要上到ac一d都唔出奇。
回復 支持 反對