打印 上一主題 下一主題
收起左側

[攻略心得] [國服分享]選擇國服 尋回激情 (有片)

好7呀 D人吹噓完自己獨步個SER宜家又唔認數.係度兜 咩1個幫=全個港服 笑死我  
同埋獨步個SER 我上網CHECK ...
紫逗逗 發表於 27-3-2015 18:58

哦,大紫禁好似好撚威咁,你玩紫禁關我撚事,我吹大又關唔關你事???係要撩交嘈?咁7勁過黎獨步打過,廢話少講,有種來干,求激情。
聽呢條友既口吻,愈黎愈似果條傻HI 007
回復 支持 反對

搵左一陣 最下低果張帖

我自己係北逍SER都有AC
主玩逍SER
有繼續玩緊逍SER的人都會明
唔係個個SER都好似 ...
slybob 發表於 27-3-2015 17:35

我半年前已經無玩港服,以我認知,當時我有玩北SER同慕容山莊,真係活躍玩家,我覺得無200如果你覺得有既,你可以話我錯,我就覺得無既,你反感係你既事啦,我就無乜興趣去同你討論,你想過黎國服,我地係歡迎既,唔想過黎國服既,你係個POST留言就大家晒時間,係唔係?
如果你無心過黎,咁講多都晒氣我無權無能力逼人過黎玩,只係提供多一個選擇比你地,一個幫係唔係多過全個港服既人數呢,你想知就自己開隻AC黎望下,我覺得講多都晒氣,不過我可以肯定咁話你聽,我地國服有D港服過來既玩家,都係咁覺得,一個幫頻已經熱鬧過港服入面果個世族頻。
回復 支持 反對

好7呀 D人吹噓完自己獨步個SER宜家又唔認數.係度兜 咩1個幫=全個港服 笑死我  

3月27號新AC落地啵,一入黎就插9我地睇怕都係同我地有仇啦。
回復 支持 反對

3月27號新AC落地啵,一入黎就插9我地睇怕都係同我地有仇啦,你幾好呀嗎,傻HI 007
說好的 ...
milovelky 發表於 27-3-2015 19:32

係我D FD唔知頭唔知路比你地點左去國服死SER度玩 哂左幾K  唔該唔好人地一講D唔岩你聽既野就插  同埋我利申係怕比你講我係港服打手 冇話關你事 PLZ

仲有就算我1個人黎你SER都唔會有咩激情啦.咁少人
回復 支持 反對

係我D FD唔知頭唔知路比你地點左去國服死SER度玩 哂左幾K  唔該唔好人地一講D唔岩你聽既野就插  同埋我利 ...
紫逗逗 發表於 27-3-2015 19:35

FD唔知頭唔知路比人點左去國服玩左幾K?第一,你FD ON9? 人講佢信? 去到國服自己望到死SER仲掉幾千落去玩,佢真係同你有得揮。
第二,我地拎支槍指住你FD個頭,叫佢去國服玩? 佢自己既選擇唔該唔好賴人
第三,好想知你FD係乜水,我印象中無人玩左幾K而走左,走左果D我都識,你真係9吹無極限。

國服死SER?
咁港服叫咩,如果你認為打交淨係兩個幫,出到4團人打2團人,合共6團人(淨你2個幫)都叫死SER既,咁你番去港服玩

唔該唔好人地一講D唔岩你聽既野就插?
我覺得你果堆說話已經唔係唔岩聽咁簡單!

利申係怕比你講我係港服打手 冇話關你事 PLZ
咁你自己開多個POST嘈飽去,唔該唔好係我個POST搞搞震!

仲有就算我1個人黎你SER都唔會有咩激情啦.咁少人?
你個人咁撚口賤,過到黎國服同我講,我日日捉9你,淨係得我同你2個人都有排玩有排激情,望就你望耐打小小,唔好幾個鐘就THE晒皮
回復 支持 反對

FD唔知頭唔知路比人點左去國服玩左幾K?第一,你FD ON9? 人講佢信? 去到國服自己望到死SER仲掉幾千落 ...
milovelky 發表於 27-3-2015 19:43

你繼續係個死SER度自HIGH 頭50名幫會 可以有20幾萬評分既幫入到 可想而知 我都癈事講.只係對你地係咁吹噓有D反感 唔通我收隻30萬AC 再收個個幫會入50名又會好開心咩 .唔想去到國服都要係死SER度玩
回復 支持 反對

紫禁是大紅區。開服一直到現在。是很多人的!
不過獨步也不算死區,長年橙。

如果昔日有些言語令你認為看了不舒服,
和你說聲對不起。

其實本意只是想把港人聚在一個服,
大家好交流。

去國服也是想找尋以前的那種感覺嘛。
大家別動氣了,好好的玩天龍。
回復 支持 反對

你繼續係個死SER度自HIGH 頭50名幫會 可以有20幾萬評分既幫入到 可想而知 我都癈事講.只係對你地係 ...
紫逗逗 發表於 27-3-2015 19:52

你知道咩叫死SER?如果你認為咁都叫死SER既,你慢慢留係港服玩啦

唔該你講野之前自重。
乜野叫
頭50名幫會 可以有20幾萬評分既幫入到
我想講,評分唔代表一切,我唔認為可以用評分黎衡量一個SER
分數唔係大晒
你高分代表你有錢,我唔認為因為你高分,就可以侮辱其他人
唔係每個人都有錢玩20W以上既號
就算有錢都唔代表一定要拎黎打機
你呢種人係最令人反感
國服唔同港服,20W評分既AC我個SER最平都要8千RMB UP
有D可以去到萬幾兩萬RMB不等

無一個玩家都係人,如果你認為石頭=一切,咁我地幫絕對唔會歡迎你呢種人
你呢種人,眼角高,又鍾意睇低人,你玩咩GAME都唔會開心。
有錢唔係大晒架,國服玩人數,比你玩到全8石又點,一團"20W"評分都無既人,一人一招控技都圍死你啦
講野之前用下腦得唔得!!
唔該慎言,比番小小尊重,唔尊重別人都尊重下自己,唔好成隻癲狗係到亂吠!

我唔係想罵戰,只係有人係到搞亂,我先想發表下自己意見。
如果有人認為我咁樣做令到樂古變質,咁我可以道歉。
但係唔該撩人果D人請自重!
回復 支持 反對

好心啦 跟本你地就係熟晒一班人圍威喂 有新人入就想呃人地貴收你地ac
你地個幫比大陸人主導晒 話就話高層係 ...
WOHI 發表於 27-3-2015 20:23

有番小小品OK?未見過做男人做到你咁賤
有精神病睇醫生,OK?
回復 支持 反對

係我D FD唔知頭唔知路比你地點左去國服死SER度玩 哂左幾K  唔該唔好人地一講D唔岩你聽既野就插  同埋我利 ...
紫逗逗 發表於 27-3-2015 19:35

玩你咪黎囉-.-唔黎咪玩你既大紫禁囉-.-無人逼你玩 係度串人做乜 無人逼你黎 吹水都唔係向你吹 關你咩事
回復 支持 反對