打印 上一主題 下一主題
收起左側

[攻略心得] [國服分享]選擇國服 尋回激情 (有片)

你地啲post搞到我好想去玩國服
好想搵番以前玩天龍嘅感覺
蠍乂 發表於 22-3-2015 13:46

唔係唔黎呀
回復 支持 反對

回復 18# milovelky

找到了!
成功玩到!
不過呢又有另一個問題。。。
就係玩咩ser好
因為獨步都開始少人 同埋個個都老手 新手入去冇人冇物好難生存
咁打算同朋友去新ser 點知日日爆... 搞到而家唔知點好
同埋朋友問大家有冇加強連線既方法 因為佢好lag

麻煩晒
回復 支持 反對

回復  milovelky

找到了!
成功玩到!
不過呢又有另一個問題。。。
就係玩咩ser好
因為獨步都開始少 ...
raymond518 發表於 22-3-2015 23:00

我玩開獨步,其他區真係唔多清楚,不過唯美雙線呢個係新區,所以入面d區都應該玩得過

獨步個ser唔算小人架啦,好多時間都紅區,係就係太多老手,所以我地建議收ac仲抵玩
回復 支持 反對

其實我有個疑問
究竟你地幫招港人入來玩係邊個的意思來
因為我早排上過來密秋凌X的人
記得有個女的態度比較好
之後唔記得密風定諾
完全唔理人

而且聽有入過你地幫而依家已經退出的港人話
事實上淺醉江月得1X個港人
根本冇早前某人吹到成百個咁多...
如有錯誤希望你將實數同人名數出來
回復 支持 反對

淨係WTSAPP GP 已經半百人 請問你邊個FD入過黎
130人係幫會上線人數 我地會有代玩 你密左佢唔應你唔出奇
回復 支持 反對

我就係秋凌風 我號24小時不落線有大陸人接力打交 睇唔到唔出奇 活躍港人 大約50人  全幫連同 大陸熟悉兄弟 長期上線人數130左右  246人幫會 9成人每日上號, 單單秋凌: 風 月 諾 傲 弟 娃 雨 兒 殤 已經9個  gal: 鬼徹  神威  , 沒家族港人 傲飛 roger 燕 靈兒 夏天 英風 青風 閣夜 紅蝶 玄武 老豬 玄雨 tomo 插  放大....太多不能盡錄 我隨便數都有20幾30個
回復 支持 反對

其實我有個疑問
究竟你地幫招港人入來玩係邊個的意思來
因為我早排上過來密秋凌X的人
記得有個女的態度比較 ...
slybob 發表於 24-3-2015 08:48

其實我想講,國服玩法同港服超大分別我地打交會請代打,有時隻號根本唔係本人ON,如果係大陸人ON既,見到當然唔會應你
除左密P點解你唔飛信? 點解唔樂古PM,國服同港服唔同,人多信息量自然大,有時洗走左個密P,好難講
事實上淺醉得1X個人? 你FD邊個,開名當面對質,證據唔該!!!!!!!
只係我地WHTAPP GROUP都已經47人,SKYPE長期十幾至二十人上線吹水
你想知有幾多港人係果邊,你大可以開號入GAME自己睇
就算我CAP圖出黎,你都有得賴話佢唔係港人。
無證據唔該唔好係到9UP

好想知你口中果個已退國服既港人係邊位,唔知會唔會係果D好老既人,係到裝B昆狗人,自己個名臭左,就唔好係到唱衰人,凡事拎證據,多謝合作

回復 支持 反對

"聽有入過你地幫而依家已經退出的港人話" 姐係你朋友比緊過左時既資訊你,而你又憝居咁當係依家都係咁啦
回復 支持 反對

仲有我妹 秋凌稀 ps:bduck冇打算加番
回復 支持 反對

連敵對既大陸人都話:淺醉個班港服黎既人  打極都唔內哄 好撚團結
回復 支持 反對