打印 上一主題 下一主題
收起左側

[攻略心得] [國服分享]選擇國服 尋回激情 (有片)

你睇自己一入黎講第一句野既語氣態度已經知你入黎咩用意 有無講唔到我話事 自己可以睇番  plz 唔好 ...
TheSpeed 發表於 28-3-2015 13:34

冇講就係冇講 有講就係有講 呃人收號入黎我有冇講過定你屈我就癈事講啦 反正人要面樹要皮  另外我話你個區係死區 我以國服咁多區黎比較.你個區係真係死死地 冇講錯

不過係咪1個幫=全個港服人數就要請某人黎解釋下(可能真係嫁)
回復 支持 反對

國服代打團大多唔會請自己人上號  怕007 你有玩開可以問下人 佢地係未請過大媽代打孖牧 外援 果時我地淺醉 ...
matt217 發表於 28-3-2015 13:35

我講左啦 我都話你有上到唔出奇 我只係講我知道既野 就係紅孩AC代打好多時都係佢真人識果個 外援上佢AC代打好少 就算係都係長期同1個人
回復 支持 反對

蟲蟲講得岩,獨步未必係最好,但勝在有一大班港人。

可能以前有啲言論係大家誤會左,咁我覺得唔好再追究喇⋯

題外話。
港服到今日,可以話係苟延殘喘。
就算作為版主既我,其實都想勸大家,放開小小。
對於港服依家仲玩緊個一批少俠,其實佢地好犀利。
絕非帶貶義。而係面對gameone咁,佢地依然無放棄到自己打造既角色。
我自問自己做唔到。係真丹事件之後我就已經無玩港服。
出天龍3個時同一班朋友番左去玩。但一個月後又無哂人。
其實,講真,有得選擇的話⋯
如果港服同國服一樣咁多人,有邊個會想去國服。

在此,如果昔日真係有任何言論令到各會員唔舒服,我衷心對你地講聲對唔住。
亦希望你地可以諒解。
我亦同意,一個服係有好有唔好。

討論可以,但唔好偏激。
每次上黎永遠都只係罵戰。
好喇,到分享帖下面,又係罵戰。
我用住vpn上黎,真係唔知咩心情⋯

Btw,希望大家遊戲愉快。
回復 支持 反對

天道 佢好易唔記得自己講過乜野 繼續理佢真係自己都變埋on9 我都係返去刷野先 ...
TheSpeed 發表於 28-3-2015 13:47

我唔知點解釋好 我理解到天道係1個人.我亦都理解到呢個人得罪左你.但我係理解唔到點解你會將我當左係佢 姐係你覺得只有呢個人先會唔認同你? 定係你 咁要面屈完人唔敢認宜家是但屈多條罪 跟住走左去當冇事發生? 唔緊要呀 邊個有理邊個無理取鬧 明眼人一睇就知
回復 支持 反對

蟲蟲講得岩,獨步未必係最好,但勝在有一大班港人。

可能以前有啲言論係大家誤會左,咁我覺得唔好再追究喇 ...
蘭鈴 發表於 28-3-2015 13:49

我都係真丹事件果陣冇玩^^ 我都冇心發起鬧戰.我對我既言論(話獨步係死SER)講番聲SORRY先 .不過如果milovelky同個speed係你個FD又想要人去獨步 就唔該唔好不斷吹捧獨步.有果樣講果樣 同埋收番一堆貶低港服既說話 感覺上,有D人直頭覺得自己玩緊國服就好有優越感 希望呢D人唔好再有咁既諗法 我都唔會覺得自己玩國服有幾咁威(雖然隻人真係唔勁) 同埋某D人收下D脾氣 控制下情緒 可能仲會有更多港人去獨步
回復 支持 反對

我真係想問你 訓撚醒未 天道係我好朋友 我叫佢唔駛理你 本來都刪貼由佢 費時再理你

真係溝通唔埋 唔係咁想再理你 我覺得理你果下我好on9

未訓醒塊洗下塊臉再去訓啦
回復 支持 反對

我都係真丹事件果陣冇玩^^ 我都冇心發起鬧戰.我對我既言論(話獨步係死SER)講番聲SORRY先 .不過如果m ...
紫逗逗 發表於 28-3-2015 13:59

本來我人無乜脾氣好耐 因為太耐喇 好想搵個傻仔吊下 你又出現 吊你咪吊你囉 相信觀眾眼睛係雪亮 邊個攪事好應該會比人吊 我諗會更多人黎國服玩。謝謝你
回復 支持 反對

咁真係唔好意思  真係睇唔到原來你都識控制情緒 我以為1有人唔認同你 你就會鬧人嫁添 SORRY
回復 支持 反對

歡迎你黎國服獨步玩^^我可以帶你架 搵我啦 我係傲飛
回復 支持 反對

OK呀 如果有FD想固定玩 我叫佢黎你地獨步 我都好歡迎你想周圍玩既話可以搵我 我可能下個區去大媽個區 超級直播間話有機會有大架打
回復 支持 反對