打印 上一主題 下一主題
收起左側

槍法討論區

關閉 [複製鏈接]
Originally posted by i-CCW at 2006-3-26 05:52:

高手,弓手點P先勁??bao_29

我唔係高手....

這帖子是由 Anson 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的
回復 支持 反對

入黎睇下先=3=

[color=red]這帖子是由 Anson 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

其實係咪體為主呢???

[color=red]這帖子是由 Anson 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

咁即係加唔加力好呀????

回復 支持 反對

想問下   新手 玩槍 應該點加...............
見到呢度 咁多人發言  唔知點好............
如果 又想 打怪..又想pk咁..應該點....

回復 支持 反對

2力2體2心都唔錯~
其實28號只不過係封測~
玩錯左既都唔大問題~
大家可以跟自己既想法加~
我就會試下3體3心~
試完覺得唔好咪del囉~公測唔玩錯就得啦~

回復 支持 反對

Originally posted by [H]lamlam1024 at 2006-3-26 19:18:
2力2體2心都唔錯~
其實28號只不過係封測~
玩錯左既都唔大問題~
大家可以跟自己既想法加~
我就會試下3體3心~
試完覺得唔好咪del囉~公測唔玩錯就得啦~

公測幾時到ga?

這帖子是由 Anson 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的
回復 支持 反對

Originally posted by ItoMisaki at 2006-3-26 19:28:

公測幾時到ga?

官網冇講..我唔知..答唔到你..

回復 支持 反對

香港勁白痴-﹏-咩招都可以學到
日本就唔同啦..只係可能2個屬

回復 支持 反對

我試下2力2體2心好似幾好,唔知大家仲有冇更好的意見,我係新手唔識加點

回復 支持 反對