打印 上一主題 下一主題
收起左側

槍法討論區

關閉 [複製鏈接]
咁即係加唔加力好ja???=3=
回復 支持 反對

咁即係加唔加力好ja???=3=
回復 支持 反對

加law  我都係加 2力2体2心
回復 支持 反對

我只能講2力2心2體  係好廢的~
我以SOLO黎講  你血用晒D內力一定會剩好多
以組團黎講 我覺得槍既角色係引怪的  咁樣一來 血應該為主
以唔好做注米蟲  一定唔好唔加力  最少都加2-3力
我只可以說  如果你剩係狂加2心  個人物只有多護  SOLO 團練都唔勁~
想多內功?  加快打坐吧~~  6打坐就可以補70~80 或者被動技加內力好過~
我玩過4種槍  2心2力2體  3力3體(每10等加6心) 4力2體 全力
以我SOLO黎講 3力3體既練法係練得最快最舒服(指用藥少) 每個都練到16等
2心2力2體 內力係多 不過有時藥都食唔切就香左 全力就唔好講啦
團練  我就唔敢講  4個人都多數係SOLO~
回復 支持 反對

我e家 轉加4力1体1心
回復 支持 反對

Originally posted by 蕃•茄•仔 at 2006-4-1 13:32:
我只能講2力2心2體  係好廢的~
我以SOLO黎講  你血用晒D內力一定會剩好多
以組團黎講 我覺得槍既角色係引怪的  咁樣一來 血應該為主
以唔好做注米蟲  一定唔好唔加力  最少都加2-3力
我只可以說  如果你剩係狂 ...

3力3體咁+會唔會唔夠mp用?
回復 支持 反對

唔夠內力用就食藥啦=-="
家陣又練緊個5力1體同4力2體=-="
睇下邊隻好用  等公測就練-o-"
(封測就係咁用 乜人物都練下a_a" 反正都刪人)
回復 支持 反對

Originally posted by pcboy at 2006-3-26 03:03:
比我就4力2體/5力1體
力可以加一擊玩爆擊就岩
槍技因為快可以閃黎曬去 招風馳
從已曬d對方少少時間黎打你所以著數d
我壓力測試用25lv弓手雖然有成323~360攻
但係輸比一個21lv槍手
輸在因為加力有一擊佢一爆 ...

我都同意...特別係刀客既一擊...次次都可以反敗為勝...
回復 支持 反對

經我既研究  加mp 係冇用既
加力 加攻 又加護體   
普攻 會影響技能既攻擊力
加心  除左多d內力之後 有咩用=.=??多d護體=.=?
多護體 不如我去加力
so  加5力一體 or 6力  good
回復 支持 反對

加點都可能係其次
最重要係套裝備有冇強過
我之前同一個劍客打
個個都話劍廢,但我打過先知劍勁...-.-
回復 支持 反對