查看: 42301|回復: 254
打印 上一主題 下一主題
收起左側

射術討論區

關閉 [複製鏈接]
大家可以在此發問你對射術的意見及問題

[color=red]這帖子是由 Anson 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的[/color]
回復

玩弓一定要高敏..
同埋..你血少唔洗點止意用大範圍技清怪..
但弓升lv升得最快係一定的..因為單體技強而快既關係..

[color=red]這帖子是由 Anson 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

唔計裝我估弓係接受最廢
攻又唔夠槍/刀黎
血又少
得過升lv快
我25lv
體25 全點敏 加埋成套21裝有6xx
攻有323~360(因為我把野做過手腳)
打槍同刀佢比較識玩我可話係100%輸(輸再唔夠血我估

回復 支持 反對

玩箭似唔似其他game咁
要買箭?
係唔係好哂game錢>?

回復 支持 反對

唔駛買箭架~

回復 支持 反對

Originally posted by pcboy at 2006-3-24 21:41:
唔計裝我估弓係接受最廢
攻又唔夠槍/刀黎
血又少
得過升lv快
我25lv
體25 全點敏 加埋成套21裝有6xx
攻有323~360(因為我把野做過手腳)
打槍同刀佢比較識玩我可話係100%輸(輸再唔夠血我估

大佬雨
你封測隻人仔叫咩名

同埋呢弓係平時既單p同小型團無咩作為p

但係到大型團p佢既實力比其他勁好多
可以同暗一齊狂爆大技
再搭埋刀劍拳槍呢d近戰會好好打

這帖子是由 Anson 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的
回復 支持 反對

但我弓3敏3心
可以狂出技

回復 支持 反對

買藥...全敏....殺怪打寶升級團p....無可匹敵了....
藥錢一定能賺回來
單p的話...初期真的是很弱...但到了後期就知道了...如果你金罩高...敵人防低也可能夠p

[ Last edited by ~冥之神~ on 2006-3-25 at 04:00 PM ]

這帖子是由 Anson 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的
回復 支持 反對

Originally posted by 鄭大奸 at 2006-3-24 21:53:

大佬雨
你封測隻人仔叫咩名

同埋呢弓係平時既單p同小型團無咩作為p

但係到大型團p佢既實力比其他勁好多
可以同暗一齊狂爆大技
再搭埋刀劍拳槍呢d近戰會好好打

細佬鳴
你封測玩咩?
一齊升嗎-3-?

回復 支持 反對

一隻game無可能有隻pk勁升lv快既野..會破壞平衡

回復 支持 反對