打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公告]有關RP的發布!及RP收集站

聯合]風魔小太郎殺 55個 破自己紀錄

聯合]風魔小太郎殺 55個 破自己紀錄

[tr][td]第1次  風魔小太郎殺 55個 破自己紀錄 雖然有1個肥料 但我覺得算不錯啦

1小時4x分爆大本 出齊神裝 5x殺  破自己第2高紀錄;P

有咩唔岩 出錯 請大家鞭策 小弟會玩好風魔 我係AcZodiuyoucxX

前期玩死服 佢係個肥料

中期周圍秒  秒黑田 濃姬 

後期比人圍  成日撞到人 打唔死大友  6XX兵力直爆  我汁人1個佢汁幾個 唔係我60個了-.-

風魔小太郎 係55殺  對面:黑田 服部 稻姬 大友 濃姬
                                 嬴方:風魔 上衫 玉子 雜賀 今川  

其實 我覺得我好廢.. 因為我走去買法鋼唔買智披
攪到我賺少左 可能我瀨掛-.- 我前中後又唔買抗
比黑田屈 真傻的-.- 最後我一買就完場了
算是一個普通的經驗= =

這次發個 RP是希望有人可以比我d 指教and建議   令我有進步:lol

http://d.turboupload.com/d/1755612/3908039764235672282637070_55_.w3g.html

以上既就係down load link 入去等幾廿秒就down load 得   謝謝收看!!!!!

評分

參與人數 1樂點 +4 收起 理由
...FuNG:] + 4

查看全部評分

回復 支持 反對

廢直江17殺

聯合:直江(我),本願,小島,菊姬,風魔(走左場)

織田:正信,忠勝,信長,森仔,仲有一個唔記得

第一次玩直江,覺得有d難上手

技能先後又唔太識....

17殺入面,得1/3係用大絕殺,其餘靠普攻....

直江可玩性甚高,不過難控制,建議新手咪用....

新手用左,就好似我咁,手殘....

後期,用第1招同第3招輔助隊友擊殺敵人/汁雞

我係入面出左風傷之後,就試緊可唔可以靠自己殺

結果有難度.....

最後.....對面4個一齊跳左= ="

評分

參與人數 1樂點 +3 收起 理由
...FuNG:] + 3

查看全部評分

回復 支持 反對

因為0odarko0 唔upload 果次nakuz班人打既replay so 我upload

http://www.webfilehost.com/?mode=viewupload&id=389595  <---右下個等幾十秒之後禁download

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

我用.上衫
聯合
上衫 明智秀滿 菊姬 松永久秀  4個, 一開始一個走場, 最尾有個走左
織田
森仔 服仔 明智光秀 酒井 前田利家, 森仔,前田走左場

10lv 殺  7個
15lv 殺  9個
20lv 殺15個

最尾 26lv 殺 23個
不過我覺得菊姬好勁..
我想知上3應該點買裝好同埋咩神裝

1hr 03min 完

評分

參與人數 1樂點 +2 收起 理由
...FuNG:] + 2

查看全部評分

回復 支持 反對

職田---服仔(我自己)   森仔(街人)   職田信長(街人)   柴田勝家(街人)    黑田官兵(街人)

聯合---狗女(街人)  香宗我部元親(埸主朋友)   真田昌幸(街人)   美滿(街人)   明智秀滿(埸主)

今埸係真ser6  玩  意外地冇人走埸。

初期我服仔同信長一路(下路)    俾對面  美滿+真田昌幸壓到出唔到補血形。到了6級  就殺出去了,之後中期   一直用拉人  電卷  水計  吹箭  汁人   中期  15級到  殺了16人左右    到了後期因為嬴定了    所以轉用神拉拉人,  好幾次用120度拉死了逃跑的人,  最後26人斬。全埸用了58分鐘而且                                             by     黑亦*椰

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

陣容
織田:神原(我),呀松,瀧川,森仔,竹中
聯合:佐佐木,秀滿,玉子,百地,最上

初初全隊俾人壓
但唔知點解打打下
就搞到反勝到
對面應該5個都係識
又有佐佐木
一開始我用神原俾對面佐佐木同明智壓到死死下
好幾次差D死
但冇死到就可以慢慢肥起
之後好幾次咁殺到對面然後爆
總覺得WIN得好不可思義
不負責宣言:內可能含有粗口,不喜者不要DL

我覺得我都玩得幾新手,所以應該唔會有咩神處
放上黎唔係要曬咩野,只係覺得可以俾新手參考下

評分

參與人數 1樂點 +4 收起 理由
...FuNG:] + 4

查看全部評分

回復 支持 反對

呀松秒人王中之王

我果隊:呀松(我),森難,信長,一鐵,果心(中離)
對面:最上,兩個明智,風魔,長宗xxxx
我好似淨係死左2-3次
但係果心走左之後
我食佢裝
出左巨龍
本身我有石書同雷卷
所以可以開始秒人
我係3秒內禁曬wer147(快速鍵)
條友就拉左
之後係咁肥==
特登出吉鋼鐵
+多1.5秒比我出技
總之比我出到w封到佢
果條友5使走--
之後肥到笑啦==
紅雷都出埋
d人係咁走
到最尾淨番光秀
食曬佢隊友d裝
變左超神--
曬左我隊總攻
所以未完得==
我諗住上鏡
一早佢地走曬果陣
我同信長去果個位
點知未爆得==
跟住信長出山噢==(果種感覺好似武林高手^^好正)
點知比秀滿殺左
到我親自出山(誇張化)
首先暈4秒
跟住好似係出左風傷先
再er147
ko左
不過出山果感覺真係好正==

親自出馬打頑強抵抗既人(呀松秒人王中之王.w3g

891.95 KB, 下載次數: 20

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

又有個rp啦==

今次我用毛毛,上3,武田,真田,仲有個好似中離左
對面就香宗,前田利家,到機,酒#,仲有個好似中離
我初頭比人殺左1-2次之後
開始團戰
次次團戰我果邊又贏
因為我果面d人高血
+上d技屈機
差5多由頭壓到尾
我次番到補血營
對面前田魔免完左
我5理自己幾多血
立即反殺,跟住k左
好正= =
各位指教下
我d技術ok5ok?
我算咩手?==
新/中/高手?
十卜同回應下啦

毛毛反殺能力都ok.w3g

530.14 KB, 下載次數: 12

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

上杉REPLAY

機本上周圍殺人既一場...因為人地多敏英..SO 2落手

過陣,下路雜賀..就開始肥

跟住好似40分鐘倒GG

林win果陣仲汁左玉只三左塔 :lol

一開波45架!!!...加多d分ok?

評分

參與人數 1樂點 +1 收起 理由
...FuNG:] + 1

查看全部評分

回復 支持 反對

稻葉一鐵呀

我果隊:一鐵(me),森難,市,慶次,秀吉
對面:上3,秀滿,呀國,最上,仲有個5記得
初期下路係咁比人壓
我係上路壓人,得閒cp,再5係用大絕汁300
10lv到at開始
多數我做主攻==
森就係後面打, 而市就+mphp出技,慶次多數我黃血退一退佢頂上
初頭at都係比秀滿大屈
但係佢果隊好多肥料
我開始肥
開始壓...
到最後對面d人走曬
秀滿食裝變神
隻抽贏左
雖他裝神
我的裝更神= =

稻業呀,明治爆大我照打.w3g

769.41 KB, 下載次數: 12

評分