打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公告]有關RP的發布!及RP收集站

織田  本多 織田 我龍川 左左成政 前田 (走場 )
連合  長宗 最上  真田   肥今   

對面又係 走場收場

我個人龍川的個人show   = =
可以 做龍川教學  想玩龍川可以睇下

龍川真係好得人驚  一 下爆擊殺左 長宗

內有 jump  同偷襲技巧

做到  30 分鐘  17殺左右 (比人汁好多)

死左一次  有d可惜

__龍川1E__.w3g

734.91 KB, 下載次數: 23

評分

參與人數 1樂點 +3 收起 理由
池少~ + 3 不錯

查看全部評分

回復 支持 反對

一場團練(打路人)
織田軍:龍川(我),本多(sai),森仔(細頭),利家(戰狼),服仔(小花)
聯合軍:片倉,最上,上杉,今川,本願(走場)
早期,我地係咁比佢地殺,,,,,,
我打中路,上杉居然用爆裂彈,手劍,秒我,我好無奈= =
中期啦,我地start to係咁殺人,但係本願走jor,比d裝佢地
佢地上杉同片倉殺人殺得好多,我同服仔都唔差,,,,,
後期啦,我都比佢地係咁破,跟住我地慢慢咁破,,,,,
本多肥啦,破得快jor,,,,,,
最後我地狂叫兵,咁就gg左

評分

池少~ + 3

查看全部評分

回復 支持 反對

上衫殺24件rp 對面一開始走1件本多 有d咩人我唔記得左
e場一開始都唔錯 我一開始單中肥
我地成隊冇咩一齊合作差唔多都係好似單機咁
其實e家係報仇戰 之前果場俾人串
無啦啦都唔知咩事就話開圖話咩咁
個山王唔知咩事不停話自己on9真係幾好笑
我到最後上衫殺左24件 算全場最多吧

評分

參與人數 1樂點 +2 收起 理由
池少~ + 2

查看全部評分

回復 支持 反對

傻傻的本多

評分

池少~ + 2

查看全部評分

回復 支持 反對

新手第一次玩暴力淺

法型淺就玩得多
今日吾知做咩好想玩下暴力
點知一玩
就殺左二十幾件
不過係有個牙屎做肥料開頭狂俾我殺=_=
最後因為我地吾合作
俾人地偷爆成功gg左=_=
真係好傷心

評分

池少~ + 3

查看全部評分

回復 支持 反對

前田小殺30 RP 在GGC玩
對面有(織田):森仔 信長 果心 龍川  仙石
我地有(聯合):小島 毛利 前田(即我) e達 足利
全地冇人中離 算好吧 到後期先有人LAG走左
我一開始做傻仔係CP區搵食 到中期先開始殺人 可以講係唔算殺 只不過勇同汁術高而已^^"(笑)
講真第1次同台灣人玩 佢地技術講真令我敬佩 好啥得晒錢 我同佢地玩過一地 佢地個個地買爆烈蛋(驚)
對面D人就唔算太勁 心目中係咁諗 我地邊D人夠合作 所以嬴左 希望大家睇睇

評分

池少~ + 3 rp

查看全部評分

回復 支持 反對

小小的勇敢松姖2x殺
今日v中松姖....勁勇敢咁殺左2x件
次次打人都係我頂係前面俾人打-0-
不過對面有個宮本_____吾知點形容
對面d成日走埋泥俾我殺
回復 支持 反對

石田三成27殺!

織田軍:石田(我)山王 呀屎(回血個隻) 織田(常常汁我塔的T_T) 到機(佢有點膠的)
聯合軍:風魔(比我肥左小小就走場) 淺井(想秒我的.但常常秒不到的) 上杉(打我好痛 但我經常走到)
肥田(成日爆營爆唔到就比我同山王姦左) 肉子(打我不痛的)
我第3次玩石田攻裝~o~
一開波! 我同山王上去左對風魔同肥田
之後隻到機冇啦啦上左黎
係咁叫佢先走
更住隻風魔係咁比我同山王殺
死左3-4次就走左場
我叫山王去打強王個時 隻淺井冇啦啦閃左黎汁左
(都唔知係唔係mh的)
風魔走左場之後隻上杉上左黎 但係佢爆左大絕都成日打我唔死
我又狂放大絕 上中下3邊都狂爆 之後d人係咁話要走場><"
攻到大本個時 d人就走哂啦

回復 支持 反對

本人同fd玩
織田軍:本多,蜂須,明智秀滿,石川,德川(好快走場)
聯田:太原(我)松9(fd)今川(路人甲)菊姬(路人乙)松姬(路人丙)
一開頭我同fd下路
見到明智,唔多講
不求加分
http://www.freefilehosting.net/download/MTE2OTg=

評分

池少~ + 2 rp

查看全部評分

回復 支持 反對

里場有
聯合:山王(本人),毛利,直江(留意佢出d咩裝),足利,霧忍(一早跳左)
織田(膠神戰隊):竹中(膠神2號),服仔(膠神3號),玉子(用得唔錯,可惜有班廢物隊友),濃姬(冇評語),光秀(膠神1號)

一開波我地跳左個=0=
我同毛毛上路 果兩個傻仔中路  叫佢地又唔落下  唉....
跟住比對面串=3=  之後毛毛落下殺晒口.﹏.
個直江殺人能力=0 淨係識得汁  個足利仲勁  汁完先講sor
之後我開始肥 大家留意下個服部  拉我入去殺人=勁
後期佢地玩唔起 不過冇跳都幾有品

比多d評語 thx><

http://d.turboupload.com/d/1984714/33184310702513638538.w3g.html

評分

參與人數 1樂點 +4 收起 理由
池少~ + 4

查看全部評分

回復 支持 反對