打印 上一主題 下一主題
收起左側

[禁止修改][發佈劇情]Evolution Silent fix 1,5 (已成過去, 永久封閉)

關閉 [複製鏈接]
可行但是太屈機(已經送劍更+送其他東西) 剛剛更新諗法 也許不+劍會轉好 但對於目的不行....
=============================
但是再加送其他 會不會真的有不平衡 加上後期多數劍已經合了/轉了 不會有這個問題吧...? 哥德已經比其他國家升快很多到lv5 如果是+的話 也許可以+上爆門時+石/+木??

回復 支持 反對

好了, 最後的更改了,

13.哥德人 - 帝王送劍勇, 基地內的城門, 在 ( 8~39 分鐘) 內被摧毀的話, 可擭 50 石
                                                     在 ( 40 分鐘)或以上被摧毀的話, 可擭 200 石

如無意外檔案還快就會修改完成
回復 支持 反對

這樣有問題呀 [在 ( 0~39 分鐘) 內被摧毀的話, 可擭 50 石] 問題是不包括自d的吧 如果包的話 2@4 會出現超城問題.... 一開始d 之後在殺夠50kill後即給同盟上....升城時間3分鐘
不妨改在(6~29分鐘)? 這麼便不會出現超城問題
回復 支持 反對

回復 58# 的帖子

改了, 8分鐘差不多, 開頭忘了這件事...
沒有什麼問題的話很快便會放檔了
回復 支持 反對

你係咪唔洗唸埋FFA 既?

回復 支持 反對

剛剛玩完 發覺5p好似合不到車 是不是有bug? 作者查一查是不是有問題...
=================================
現在的闊連哥德英雄+艾都攻不入 而且lv6本身應該是比lv5強得多 不言怎麼會叫lv6
回復 支持 反對

原帖由 evolution!!!!! 於 2008/2/10 19:42 發表
你係咪唔洗唸埋FFA 既?

意見歡迎提出。
回復 支持 反對

回復 61# 的帖子

你們又說闊太變態 -_-"
=============
作者不會查的了,
作者跑走了好耐...
我來查查看吧...
回復 支持 反對

雖然可能太遲,但都發表少少個人意見

原帖由 nomygf 於 10-2-2008 04:02 PM 發表
西 : 鼓風爐, +3攻

這...西馬不就變左17攻囧??原本西馬10+2攻,再+鼓風爐既2攻,再+多3攻...........

原帖由 nomygf 於 10-2-2008 04:02 PM 發表
成吉思汗 + 100血

成吉既問題...我覺得成吉出兵真係慢左d-0-話晒7lv喎,可唔可以改到同6lv出兵速度一樣??(唔知會唔會比人插=.=)

目前最需要的, 就是你們對哥德 送劍勇作為獎勵的 ...  

哥德人方面,我有個建議,可唔可以改出兵速度呢??例如5lv以上既兵出得快1秒咁,這符合左哥德出兵快既特色,仲可以因為出兵快左,就算有門都守到...(我唔係太識整劇,唔知可唔可以改到咁囧)

匈牙利輕騎兵...真係唔諗住改??我覺得佢真係太廢了...可以可以引入蒙古人既特色,+匈牙利輕騎兵30%血呢??

另外,我覺得匈奴人都可以出d特色咁=.=因為佢冇左步甲同弓甲,可以上既野通常係馬兵了(雖然有人升馬弓=.=)...佢唔似不列,日本,阿之,維京,賽特等等國家有加強能力既特色(如+射+血+攻+速),又唔似馬雅,土耳其,拜占,薩拉,波斯加強兵種既特色(如馬雅鷹,土耳化學,拜馬,薩拉馬弓/奴隸,波斯象),更加唔似中國,西班牙等齊科技既全能國家...而條人,拜人,韓國,哥德已經有evo既文明特色,法仔又有埋闊實既特色,咁匈奴呢??我覺得匈奴可以就佢"爆建築物勁"既方面去諗,例如送破壞者(同樣爆建築物勁)或兵種+攻等...也可以就佢"唔使起屋"既方面去諗,例如可以出比其他國家出多5-10隻兵咁

就樓下#68既建議,我都覺得法仔可以全部馬兵(唔計阿提拉)+血同+攻

回復 支持 反對

原帖由 nomygf 於 2008/2/10 20:49 發表
你們又說闊太變態 -_-"
作者不會查的了,
作者跑走了好耐...
我來查查看吧...

剛又跟n版主談過了
再加多30血(前後合共60血
配合新來的鼓風爐 再加1攻

再加就不行了
好歹哥德英雄+艾西特雙出 守到lv6也未必出奇
回復 支持 反對