打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 版主無聊 加分活動 『 大家不要錯過喔=] 』

大家有沒有在伺服器中 發現樂古版主呢!?

看到版主會不會和他們問過好 /拍照留念呢[[bao_42]]

大家想不想要樂古的樂點呢[[bao_40]]

現在機會來了[[bao_31]]

只要在你看到這個post開始 至 ....................[[bao_45]]

只要在伺服器中發現版主 和他問好在拍一拍照就可以得到樂點(記得表明是樂古會員)[[bao_44]]

是不是很簡單!? 參加次數不限! 每次圖片數量限一張!! 每張圖片加5分!!![[bao_34]]

***********只限在伺服器 :厭火(ser 2) 和 ser 4 (其他伺服器也可以開分身上來)

厭火版主 :傻MarK
出現地方 :劍仙城(主要是城戰時間6:00PM - 7:30PM星期五 至 日) / 祖龍城(每天亂走) /積羽城(會經過)/萬化(會經過)
=================================================
鳳凰版主 : 完美之巔
出現地方 : 祖龍城城南,萬流城(基本上晚上8:00~9:30多數出現在兩個地方)

回復

2008年2月20日下午唔知幾點我見過你仲say左hi!!!!但無影相......咁有無得++0.0!?

評分

參與人數 1樂點 +1 收起 理由
tiu_mark + 1 最好還是要有圖片 =]

查看全部評分

回復 支持 反對

上次同你P過場POST左係圖片區果度[[bao_36]]
回復 支持 反對

哈!!係祖龍度跑黎跑去終於搵到阿Mark啦[[tyjp-5-14]]

>>話你地知呀~~ +左d版主好友會易d搵嫁~~因為係小地圖會有一個橙點<<0.0!??

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
tiu_mark + 5 0.0

查看全部評分

回復 支持 反對

和我想像中的差不多= ="

沒啥人參加[[bao_27]]
回復 支持 反對

我今日係萬流見到完美之巔
但唔知有呢個活動
早知就影相xD
回復 支持 反對