查看: 9567|回復: 15
打印 上一主題 下一主題
收起左側

外星人由來

我認為外星人ge祖先其實係(幾千萬年前)地球上ge高等生物!!人有太空中有d衛星要擊下!!!
因為佢地未有夠先進唔夠避開喱個衛星,所以就把大部分ge生物帶走!!帶唔走果d就係今時今日ge化石!!
之後喱d外星人因為要色應惡劣ge環境所以就進化成其他形態!!!
喱個衛星就係今日ge月球啦!!!
你地同唔同意??

回復

若有科學家的認知
相信會有很多破綻
但以我認為是有可能的
不過為什麼不是地球而是月球!?
回復 支持 反對

原帖由 守衛~朗 於 28-2-2008 22:48 發表
若有科學家的認知
相信會有很多破綻
但以我認為是有可能的
不過為什麼不是地球而是月球!?

因為月球太細啦!!如果地球撞過去,
一係個月球碎左,
一係地球帶住月球沖去太陽/其他地方!!!
回復 支持 反對

早幾日睇左個咩火星細路~佢話2013年同2009年會有d災難發生~
因為到時南北極磁場掉轉~d溫度又變化大加上免疫力都會變(死好多人)~
同埋佢話~根據n咁多個研究~可能今次係第4次~過埋呢一次~
佢話會進入一個新既文明~姐係可能之前仲有3/4次高科技(仲可能同我地好唔同)~
所以外星人~有可能係當時走左出去~個火星既細路都話過~
佢前世(冇記錯既話)已經可以自由來回宇宙~咁既話~
仲講左一個係我地呢個文明發展前既一個時期既事~
所以你呢個講法我覺得有可能=.=~但係..~除左地球都可以有其他地方有生物既姐~
不過可能同我地好唔同又或者係異變種咁話姐=.=(唔排除醒水好多=.=~)
回復 支持 反對

我都信樓主既講法...都有小小機會會發生
回復 支持 反對

原帖由 cheng786 於 28/2/2008 22:22 發表
我認為外星人ge祖先其實係(幾千萬年前)地球上ge高等生物!!人有太空中有d衛星要擊下!!!
因為佢地未有夠先進唔夠避開喱個衛星,所以就把大部分ge生物帶走!!帶唔走果d就係今時今日ge化石!!
之後喱d外星人因為要色應惡劣 ...

我覺得之前果d外星人係教人建築,好似金字塔咁- -v
回復 支持 反對

我地有可能係2012年之後變成外星人~~~
回復 支持 反對

有冇外星人都未知= ="莫講話係邊度黎
回復 支持 反對

點解樓主會錦諗既呢-?
多奇怪,直情可以寫幻想小說--"
樓主既說話,我當然唔同意,
又有d根據--"
只憑想像不能[[onion_19]]
回復 支持 反對