查看: 4591|回復: 12
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 其實由上年暑假開始 我已經話隻GAME汁得

點解我咁講
因為當時我玩敏醫 玩到40LV 已經係無人組我升
隻GAME一無人組你就唔洗旨意升到

無人組我一個禮拜之後  (公測哥批人)已經全部人過晒打蝶GE LV
之後剩返小貓三四隻係度
姐係話 你一定要跟到哥輪熱潮先玩到

而之遲少少加入的話  你由頭到尾都只會係單練  
加上香港人市儈 係唔會有人帶你升LV架  無人會好人帶升
然後隻GAME就咁就斷層   無新血加入
然後去到7X哥D人 見到隻GAME都無新人玩 只係得人走(其實無諗過係自己GE責任)
咁到最後 隻GAME無新血 只係不停咁放血  就咁就KO左

大家唔好晒時間DL黎試玩啦  佢唔係第一次汁笠架啦
回復

如果個個都好似你咁諗就唔會有人玩啦
我上年6月玩ge,之後玩左一個月就覺得好似無咩人玩咁啦-.-
所以無玩,去到上年ge12月,我諗住玩返,但係滎陽城一個人都無...
之後唯有放棄><
我話你聽
e隻game無人玩,唔係因為佢ge設計差,令到新手無得升lv
e係因為你
你地e d人成日唱"需"哂
d想玩ge人又未玩過個d,緊係信哂你地啦,因為個時咁小人玩
係7月個時,雲起攪左個雙經活動,但因為一拖再拖,之後有雙經ge時候又係咁cut係咁cut
一兩個鐘就cut一次
d人係因為咁先之放棄咋,同埋你呢d咁ge人呀!!!!!!!!!!!!
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

雲起都傻傻地既
冇啦啦cut晒大陸人ip唔比佢地玩
隻game實死既
回復 支持 反對

唉..宜家長安都冇乜人啦
升到51lv就升唔到上去啦  悟禪根本冇人組
回復 支持 反對

好小人玩咩???????
回復 支持 反對

同意=== ............
回復 支持 反對

fldmfmsdmf
回復 支持 反對

-0- 唔知呢
我果陣玩有個好人帶我升,佢5x lv
佢由我5lv帶到我4x lv,超超超好人
不過之後我冇玩咁解,因為要返學lu
回復 支持 反對

其實套用你這個講法
香港隻隻online game都係一樣咁ga命運 = =
回復 支持 反對