打印 上一主題 下一主題
收起左側

三國人少的原因

關閉 [複製鏈接]
樓主講到好感人咁啵- -
我就覺得係因為三國角色比較小.(其實都算幾小下,因為我有時成日都用差唔多既英雄)
但係好多人都會同信長比.
信長人物不但比三國多
而且信長又秒又殺  刺激快感自然比三國優勝

評分

參與人數 2樂點 +6 0 收起 理由
政* -6
倉鼠傑∼* + 6 + 6 歡迎新人@O@

查看全部評分

回復 支持 反對

英雄並唔係最重要..如果真係一個勁人..ar都冇所謂..因為佢食腦.
玩3國..合作真係第1,技術第2..
如果玩慣3國既朋友..
你地都應該覺得冇回血營係冇問題..
因為大家都已經慣左..
3國真係唔係信長咁簡單..閃一下電一下就ko一個..
玩3國真係要食腦同有策略.

評分

參與人數 2樂點 +6 0 收起 理由
政* -6
倉鼠傑∼* + 6 + 6 welcome welcome~~

查看全部評分

回復 支持 反對

其實3國 比我既感覺係 節奏太慢...

可能我唔識野喇

我平時睇開人玩 都係打 走 打 走 好悶 唔岩我~.~
回復 支持 反對

三國我fd叫我玩,第一次玩就已經覺得好悶,,
又唔知出咩好,,又出樹枝,又咩_能力既野,,
之後個又睇下人地出咩啦,,,見到個個都唔同- -真係唔知出乜好...................

三國冇馬冇回血營- -個人唔係咁中意,感覺上太麻煩,回血番到太本
三國一場一定又打得耐過信長
信長有直爆有你地所謂既生死一線(即係比2/3條圍毆,死唔死睇彩數)
三國唔及信長的技能靚,秒殺,殺人快感
回復 支持 反對

我覺得主要係小暈技 同埋技能用信長技能不同 搞到玩開信長既人都好小轉黎3國
我都係玩過1-2次3國  都係覺得好煩  冇馬  冇回血營 冇得買暈技 等等

總之我覺得不及信長好玩
回復 支持 反對

三國之前係玩技術 出技之前真係要計清楚
e家改到就黎好似信長咁--  仲邊有人玩嫁
回復 支持 反對

沒有信長既秒人快感
三國有的是團結
回復 支持 反對

我都鍾意三國的[[bao_33]]
回復 支持 反對

香港人一向都好無品,特別果d成日係屋企狂打機又要狂爆粗果d
回復 支持 反對

我都係鐘意玩3國多d
雖然我好多fd都係玩信長= =
我覺得3國先係玩合作性...而且講既戰略多過信長...
+上信長有回血營,感覺上無3國禁好...
信長殺人我無乜成功感,3國就比到我[[bao_36]]
回復 支持 反對