查看: 8843|回復: 44
打印 上一主題 下一主題
收起左側

如果想識一個人,應該點做?

假設係同學
第一句話應該講什麼?(請勿惡搞)
點先可以聊佢傾計,有共同話題呢?
如果做到呢兩樣,做朋友應該唔難吧!?
還是要各路兄台指教指教
依家先問可能太遲了[[yoyo_005]]
雖然佢有男朋友,但係我認為做到朋友
慢慢等一定有機會既[[yoyo_028]]
只是,一日又一日,我只可以遠遠偷望佢[[yoyo_091]]
一年間,我同佢講過既應該就係
『我幫你擺』『唔該』『唔洗唔該』[[yoyo_087]]
應該就係咁多,怎樣說我也沒有膽跟她說話啊-_-
身邊又多豬朋狗友,一陣同人講多兩句
怕班人周圍唱搞到人地為難[[yoyo_006]]
好-_-"last day過左,cert同一個試場,又過埋
佢又唔去grad din,應該以後都無機會見架啦[[yoyo_180]]
唉-_-如果我早點上呢個版
早一年問呢個問題 情況可能有變...
(妖精出黎啦-_-"我要哈里路亞-_-")
(無熄燈!?隻蚊仲飛緊)[[yoyo_011]]

最後-_-"好多謝各位睇完小弟既廢話[[yoyo_054]]

回復

溝女第一唔可以怕死0.0
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

原帖由 無名方士 於 9-6-2008 01:57 發表
溝女第一唔可以怕死0.0

又唔算係怕死既 只係搵唔到機會入[[yoyo_055]]
無咩話題可以傾-_-"
我係xmas party 旅行 lastday都諗過同佢影張相
跟住扮晒野咁問佢拎msn俾番張相佢
但係佢一放lunch就走去搵仔
平時就班女同學阻住晒\口/"
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

原帖由 `Lok-) 於 9-6-2008 02:05 發表
問下工課之後同佢講下野囉..

功課應該唔問得架啦-    -"
一黎我問既話會好假-_-"
二黎-.-"我識既朋友當中有智者
三-  -佢repeater來-_-"一陣愈問愈傷心
回復 支持 反對

宜家人地有男友.唔好插入去.等佢同佢男友散左先(好似好衰咁.但係好多人都係咁)
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

原帖由 無名方士 於 9-6-2008 02:10 發表
宜家人地有男友.唔好插入去.等佢同佢男友散左先(好似好衰咁.但係好多人都係咁)

會散嗎-_-"?唉-____-"
偶然番學對面馬路見到,一定見到佢條仔
佢放小息放lunch就標落去搵仔-  -
放學同條仔溫書溫到6點,再一齊走
平時中文補課,佢條仔3點半等到5點半一齊走
之前study leave,佢搭車番黎睇書
坐幾粒鐘陪條仔食飯 再坐幾粒鐘陪佢放學
考完cert,有幾日番學校幫手
又見到佢坐係圖書館等.....

而且-_-佢又大我一年"佢對我應該都無咩興趣架啦
唉-     -夢一場

回復 支持 反對

回復 樓主 的帖子

嘻嘻∼女仔既話我試過一次,就係問佢IQ題~
回復 支持 反對