查看: 45134|回復: 31
打印 上一主題 下一主題
收起左側

BM v4.0完全繁體中文版(魔仔Seed修改版)

我第一次發佈amxx^^,希望大家玩得開心啦[[bao_31]]
用法同之前既版本一樣,但我都打多次喇.
安裝方法:下載完後張4個檔案放係c:\valve\cstrike入面然後按[全部取代]
         之後係c:\valve\cstrike\addons\amxmodx\configs\plugins.txt有本野
         係最下面開新行打blockmaker_v4.01.amxx就得啦~~~
使用方法:係y到打/bm -----打開bm菜單
         係~到打bind key +bmgarb -----可控制平台(但如果打+bg係用唔到,我試過喇!)
平台功能指令:
bm_telefrags                不清楚-1和0也差不多
bm_firedamageamount        火焰台每秒傷害多少
bm_damageamount                傷害台每秒傷害多少
bm_healamount                加血台每秒加多小血
bm_invincibletime        無敵使用時間
bm_invinciblecooldown        多少秒後無敵台才能再次使用
bm_stealthtime                隱形使用時間
bm_stealthcooldown        多少秒後隱形台才能再次使用
bm_camouflagetime        間諜使用時間
bm_camouflagecooldown        多少秒後間諜台才能再次使用
bm_nukecooldown                多少秒後毀滅台才能再次使用
bm_randomcooldown        多少秒後隨機台才能再次使用
bm_bootsofspeedtime        加速使用時間
bm_bootsofspeedcooldown        多少秒後加速台才能再次使用
bm_autobhoptime                超級跳使用時間
bm_autobhopcooldown        多少秒後超級跳台才能再次使用
bm_teleportsound        傳送點音效關|開 0|1
如有咩出錯回一回覆[[bao_40]]
下載點:http://www.sendspace.com/file/67of0a

回復

- -最好教學再詳細一點...因為我睇落都唔係太明
回復 支持 反對

你有邊到唔明呀??????
回復 支持 反對

- -唔明點解我打完/bm冇野出
回復 支持 反對

1.你真係整好個amxx嗎?
2.如果你y係打中文程式既話,你個打中文程式係唔係打到字?
3.係唔係放錯左位置?]
你自己睇睇= =
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

我同2樓ge情形一樣= =點搞...
回復 支持 反對

回7樓...
都係果句啦~~
1.你真係整好個amxx嗎?
2.如果你y係打中文程式既話,你個打中文程式係唔係打到字?
3.係唔係放錯左位置?]
你自己睇睇= =
回復 支持 反對

1.放左落plugins到,同埋開左行打左blockmaker_v4.01.amxx
2.打到
3.放左係c:\valve\cstrike入面跟住禁左全部取代= =
唔好當我傻仔先得架= =

回復 支持 反對

回9樓
你個amxx核心係1.7x定係1.80?
1.如果係1.7x可能會用唔到
2.如果係1.80就一定玩到

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
LSM + 5 熱心協助

查看全部評分

回復 支持 反對