打印 上一主題 下一主題
收起左側

我的山王島津玩法 請各路高手指教 不喜勿彈

玩合作又點 我開1技追住你 吹我脤 除左果心毛利宇佐大技/搵野卡我位
有鬼國會怕塔?
你講哂啦 是但1隻英殺人方法 你回 ": (你當人地冇水? 冇隊友?)
其他人黎到一齊食大吊啦~
回復 支持 反對

原帖由 黑天使•暗靈 於 24-11-2008 02:46 發表
不過山王開大都食到魔水啵.....
而且山王招大人地魔水左係暈唔到--
唔似火山佬咁魔水左都照暈
唔信大家可以試下先(11.2b)
有魔水就容易走/等隊友黎幫先反殺@@"

唔好話多  暈到你3秒  已經死左

信長不是單機-,-!

唔會 一個人殺人  多數圍人嫁la = =

我真係想見識下個個牙希點勁-,-

me kyx 1 id: ass_sexual3f

講真  山王閃得出來  後面唔好話勁  加仔森仔暈一下  收左

回復 支持 反對

原帖由 LYKuen 於 24-11-2008 08:59 發表
冇錯 你開到魔水 咪無敵囉
冇咪xx

行入箭塔又點~?? 有鬼國仲打得入我?
塔殺你a_a

出得鬼國我唔會驚箭塔了 = =
回復 支持 反對

成班傻完未- -?

第1.我講緊係我果d暈裝,自睇!

第2.你話魔水唔係無敵?如果對面係勁既話,未見到你之前都開定魔水,人地知你有風傷,跟住你唔比人圍返你轉頭?咁好笑,玩呢d野唔好以為自己估既野就係岩先得嫁- -,你地真係當自己係神?

第3.如果我係新手又如何,用下個腦喇成班- -,岩岩係幼稚園出黎咩?你話玩圍,你唔比人地圍返你轉頭?好似自己乜都知晒咁,人地未見到你就開魔水在返殺圍你,到時你地話暈暈暈,你未暈囉,睇你暈唔暈到!

第4,如果你地想等人地魔水冇左,咁到時你地魔水未一樣冇,你見到人都有可能魔水喇!

成班唔好以為玩魔獸既人個個都係傻既先得嫁,到時玩果時先知到情況囉!

我比既意見都係個人意見,你地覺得點都好,覺得我意見唔好既,可以教返我又得,同我講又得,唔睇就更加得,都唔洗個個當晒自己係神乜都知咁,係到呱呱嘈.....

回復 支持 反對

你唔好以為自己玩左幾場就好勁啦
柒頭 用埋d牙牙語 7.7
牙希 ==.................................

1:你講緊d咩暈裝 我唔知你up麥
2:咁我直出6件魔水爆大本 無敵? 未見我之前點開魔水呢? 唔好再誇張d
人地開左魔水 我唔可以開 實死咁樣wo 你估我係你咩?
3:你係新手就收皮行開 咪扮專家
4: 開左魔水又點?
槍神大 毛利果心大 含你全隊屍都得 魔水?_? 果心大 山王飛埋黎大 你開到先算啦
唔好以為帶支/開左魔水就可以周街任殺  
講到自己神手咁 仲要未見到人就開魔水 你有冇咁多錢 一場未要買幾千支?
點都好過你 咁多人話你 唔代表你錯梗 起碼你自己諗下咩問題先 ?
錯就要認 想打場就企定
回復 支持 反對

回復 55# 的帖子

傻仔- -你知唔知我地講緊乜嫁- -?

睇清楚d上面喇!

仲有我都話唔好以為自己乜都知晒咁,又知有槍神 毛利 果心?
你真係當正自己係神- -

我有扮專家咩?人地嘈我,我嘈返人.人之常情...

我地講緊咩你都唔知,直出6件魔水爆大本,呵呵....
你要咁唸我冇野好講啵,,,,

你話未見我之前點解開唔到魔水?你見到人,你係暗位想去殺佢之前去開定魔水殺佢,囉!
我講緊殺山王,山王有風傷當然開定先殺佢,當然唔好唔夠能力就去送死!

你唔明就明d先串人喇!係到扮代表,好型咩?

回復 支持 反對

回復 56# 的帖子

咁你團戰得1隻山王?
槍神毛利果心 聯合7成必出 唔知唔代表你白痴ga
你都miss左我好多問題wo

我咁諗你冇野好講又回到咁多?
我話你未見到人 可以開到魔水  全圖?  一定你係暗位 ??
山王有風傷先要開定水殺佢?

你唔明就明d先串人 <<  你中文好d先串我啦傻仔==
講到尾紙上談兵
打場團戰啦 比你用你至把炮個隻山王啦
回復 支持 反對

原帖由 黑天使•暗靈 於 24-11-2008 10:46 發表
不過山王開大都食到魔水啵.....
而且山王招大人地魔水左係暈唔到--
唔似火山佬咁魔水左都照暈
唔信大家可以試下先(11.2b)
有魔水就容易走/等隊友黎幫先反殺@@"

中左山王招大戈陣,可以用到魔水架??!!!咁閃介走應該都得瓜,但係我試過中佢大戈陣狂按魔水都開唔到!係咪因為佢招三技幫手暈ge原因呢???
回復 支持 反對

原帖由 LYKuen 於 25-11-2008 19:58 發表
咁你團戰得1隻山王?
槍神毛利果心 聯合7成必出 唔知唔代表你白痴ga
你都miss左我好多問題wo

我咁諗你冇野好講又回到咁多?
我話你未見到人 可以開到魔水  全圖?  一定你係暗位 ??
山王有風傷先要開定水殺佢?
...

果心 都有可能比織田搶到A_A

話時話 希講D野都幾囧...
等山王風傷先魔水.
回復 支持 反對

原帖由 homym 於 25-11-2008 21:52 發表

中左山王招大戈陣,可以用到魔水架??!!!咁閃介走應該都得瓜,但係我試過中佢大戈陣狂按魔水都開唔到!係咪因為佢招三技幫手暈ge原因呢???

閃到
好似火山佬招大咁之麻
一樣閃到
只係難同煩d
因為要禁數字再禁位
魔水就開到就得
so魔水左先閃好d
同埋都要睇下你係邊個啦--
用d易死既英中左大比人打多兩下都死--
魔水都開唔到切
同埋你既語氣好似唔信
你搵個fd同你試下就知
我之前都唔知山王大可以魔水到...
有fd講完叫我出魔水
試下點知真係得--
回復 支持 反對