查看: 3874|回復: 29
打印 上一主題 下一主題
收起左側

想知有幾多人玩$#係一開始就攻裝?

依排見到好多人玩$#直出攻裝,,
多數都係廢既(我入得多新手場=.=)
想知依個係咪一種比較新既出裝方法?(我好舊的,用法裝)
如果係既可以教下我出同討論下嗎?
我就覺得一開始出攻裝會令到$#連技快既優勢冇左/少左lo.
我認為一開始用法裝盡秒法英比用力裝慢慢斬死法英好似好D
$#本身又唔係多血,佢自己冇暈技,又得招3技加移速攻速,仲要加好少tim
所以我就覺得一開始出攻裝冇咩用,如果話初法後攻
依個我幾buy既,我覺得好多法英到最後大部份都要轉番攻裝,如果只靠自身技加o個3-6個位既攻擊招係後期對住力英都唔係好夠力..仲好易比番D力英秒番轉頭(你搵隊友圍人,人地知死硬既通常都衝去打最少血o個個先,傻仔另計)
唔知大家點睇呢,,有錯勿打
回復

攻裝不嬲都有人玩架啦= =''
回復 支持 反對

我次次見人淺井攻裝都係靠1技+2技+大技殺人,得呢3招
回復 支持 反對

玩攻裝都好悶下'''
回復 支持 反對

但係我就唔係好buy出打裝先架lo...打裝$#又冇暈技又冇d好既被動技(3技加少少移速攻速,加左同冇加冇咩分別)
姐係話$#未出到吉剛都好難殺人(你靠大汁既我冇野講u win不過隊友實XXX你)
佢12大技加加埋埋扣幾多?6-7 lv最多咪扣1k2-1k3...人地法英o個D 6-7lv好多都過1k2血...好少會有D加仔之類既貧血...
其實我覺得$#打裝唔勁lo,,前期難殺人又易比人殺,,要到中後期先見到$#殺人(有肥料另計)
有咩意見話我知,,勿打- -
回復 支持 反對

我係由法裝慢慢轉為攻裝咁玩
回復 支持 反對

我黎排玩開 2/3 或 2/黃點 咁加喎
殺人 大>閃>電>手女>手女
都好好玩嫁喎@@ 法裝/攻裝 都好正
回復 支持 反對

我自己玩法裝好玩d
攻裝一開始玩我自己會肥唔起- -''
回復 支持 反對

我愛玩全能力的