查看: 7475|回復: 72
打印 上一主題 下一主題
收起左側

零仔﹏教室]] 第一打--第六天魔王(攻法裝齊全) {完成度:75%

好!!而加開始講了,,首先講下呢個英雄先啦:

織田信長

力英,,瞬間高攻輸出,,攻裝法裝佳可,,
響我心目中佢係一隻犯規英的說=_=''

法裝前期2技1技加個電可秒法C了,,

好入正題,,
法裝技能點法:21212421.......(2技加哂因為佢係信長既重點技能)

一開始叫單上,,(上路多敏英同法C,,我覺得==)
有人會話信長cp都好快嫁wo,,
冇錯,,快係快,,不過升lv會比單路慢好多,,信長最屈既係技能既攻擊力,,
低lv既技能會打得痛人嗎@@?
所以單路係最好的!!!

庫,,電加豬肉gogogo!!!
快既通常第1波兵可以食哂,,
用電汁2隻再用尾刀既技術吧@@

記住,,信長既技能唔洗留的,,
見到對面有人食兵既2技1技電吧,,食哂兵又打埋佢,,
之後出個法力鋼,,正常4lv出到,,
殺人時候了@@!!
見到人就2技1技電,,
黃血的敏英必死,,法c更加唔洗講
可怕吧@@?
如果係力英既,,打佢一次佢一定唔會走的,,
技能cd好同佢講88啦=]

之後出手劍(殺人聖物黎嫁*v*)同埋閃介(追殺走佬都得!!)
殺人方程如上=]

如果佢地出左魔水既話,,就等6lv啦=]
6lv佢地一定死,,
2技1技電開大閃介追,,

期間有$$就出個回魔,,唔洗下下返去回=]
手劍一直用到出落石,,
落石換手劍=]
呢個時候,,你2技同1技應該點哂了吧(未既自打吧)
3技的時間了!!
呢個就係信長半戰法既要點了@@!!
出左落石既話就搵人頂路開始打3路吧,,
一路食cp一路殺人好快就出到雪走了,,
電卷換雪走,,之後合閃孩出個1300吧=]

而加既殺人方式變了
就係用閃暈啦!!!
暗位接近,,落石閃出去2技,,即斬佢,,
差唔多暈完就雪走,,追住佢斬吧,好彩既可以爆死佢的說
佢魔水左既就睇情況追唔追,佢如果有排先返到去既追!!
一冇魔水就1技88佢吧=]

之後落石換吉鋼,,
而加應該可以爆到800-900了,,

法鋼換7800,,如無意外應該好快gg了,,未既就等9100,,魚神吧
凍雲可合可不合,,
因為如果你唔好彩既爆唔到可能會比人走到,,我通常都唔合,,

用呢個裝既話,,如果你連技唔慢既可以殺到差唔多30個人嫁><!!

而加講下信長最驚對咩英啦,,
本願@@(天敵)
試問冇m出技既信長有咩可怕呢--''分分中比佢秒返,,
2個方法啦對佢,,一係魔水出去秒佢,,一係就暗位閃暈秒佢,,
不過識玩既人都會放馬做眼,,

槍神(主力英的)
佢招大真係唔係人咁品,,
所以信長其中一個任務就係追住佢黎殺,,
必要既出爆彈都要爆佢,,同時一定要注意佢有冇魔水,,如果唔係比佢反殺就7.7了

肥田(又一主力)
佢招2技前期打人奇痛,,一下三百,,仲有佢招大三十幾秒魔免=v=
如果對佢既,,
我會叫對友引佢出大,,等佢冇大先搵佢@@先小心後君子xdd

慶次(好多人都驚佢)
得一個方法,,唔好比佢肥@@

$#(佢都係秒人的說)
如果我對佢會好開心=]
佢要秒人既話一定會閃黎,,
食佢大都冇所謂,,佢一閃黎你就大追返佢,,

毛毛(壓死你,,仲有佢野大@@)
呢隻野6lv前一定要佢死一次
手劍秒佢吧=]

希望幫到大家=]

今次講既就係攻裝信長!!
前言:呢個玩法只岩連技快同埋唔怕比人反殺既人玩=])

好多人都覺得殺人就是王道,,但玩攻裝信長,,食兵同不死先係王道!!!!

講下個英先啦:力英一個,,不過唔同神原呢d自閉英,,佢既使名係殺人!!!!

重點技能:2技同3技,,
點技:32323423........(2技3技點哂之後就點黃點,,最後先1技)
可能好多人都會問點解唔點1技先再黃點@@
冇錯,,呢個就係我玩法既唔同了=]
攻裝信長最著重既係2技之後既爆擊,,姐係話你要同人埋身打啦,,加黃點可以令你硬好多,,前期有好明顯既幫助的說
同之前一樣,,一開始叫單上,,再問下有冇人cp,,如果有既就快d上去食第一波兵啦..冇既話就去強王前面一個電食左d兵仔先,,
再食3狼之後先去上路吧,,咁樣可以肥得快d=]

一開波庫電卷上路,,食兵出閃介先,,跟住就回魔再手劍,,
期間最好用電同尾刀食兵唔好用2技,,因為2技係攻裝既黃牌=]
前期對法c既話,,乖乖地食下兵等出閃介先,,忍一時之氣,,有介先殺佢,,
法c通常都會用技食兵,,等佢出左一兩招技先,,打打下兵突然出2技再閃去側邊,,好彩既可以爆死佢,,
唔死既手劍飛死佢吧=]
到左6lv就正了,,一路推兵,,去到差唔多塔就用岩先個方法打佢,,開大追去回血營到,,佢未死既就唔好追啦,,爆左個150先,,之後即刻b..
爆左150之後就搵人頂上,,係時候打3路了,,有人cp既就叫佢打上升下lv啦=]

之後食食下兵就出吉鋼啦,,有左既殺人有左保障=]
閃暈斬斬斬,,吉鋼斬斬斬,,電追手劍都係死,,如果佢出左魔水既話,,就開大追,,一係就出埋魔水追斬,,
我個人會出個魔水防下身,,追斬有機會爆牙嘛=]

我好少會出忍刀,,除非對住一d人用槍神用兵仔放眼,,
吉鋼之後就等出毒刀吧,,有左佢追人唔再係問題!!

合左閃孩出個1300,,
之後出紅雷,,9100..etc,,正常應該好快完場,,
同埋,,最緊要既係,,如果得既殺人最好比主力英如本多森仔果d殺,,佢地肥快d就唔會輸了=]
仲有既係,,我試過好多場我隊友用信長,,叫佢幫佢都話唔幫,,所以記住,,用信長,,就一定會好忙,,要走3路幫殺,,
唔好只顧自己,,合作也是王道=]

仲有個要點,,由於信長2技係範圍技,,所以就算冇血既都唔好b住,,介響d暗位準備幫隊友2技=]

攻裝信長既天敵

槍神(攻裝信長係靠爆擊,,不過槍神開左大爆都係死路一條...
出爆彈打佢啦,,再唔係叫隊友幫暈令佢冇機會出大吧=]

光秀
佢打暈你再1技都好痛嫁,,
必要時出個850擋佢個暈啦=]
不過我好少會出,,比我會出個忍刀秒佢xdd

果心
佢放鬼仔你忍刀都冇用,,
玩得好既果心你係冇可能殺佢的
只好扮食兵等佢唔防範先殺啦=[
所以我好討厭對果心.V.

最後講埋啦,,響我心中,,攻裝信長既極至係暈,,
所以,,吉鋼同7800可以話係必要的,,
有必要既出埋吉屎眼幫團戰,,

團戰信長要殺左毛毛本願呢d法c先,,槍神留比服仔搵佢出黎啦=]
只要你殺到佢地主力法c,,個團p已經羸了=]

希望幫到大家啦
有意見既一定要提出,,分享下都好=]

仲差RP未放上黎,,請多見諒!_!
考埋個試就即PO=]
回復

一睇到信長出落石就無睇落去lu
回復 支持 反對

=3=
睇攻裝牙..攻裝好正牙我覺得
信長攻裝才是王道
回復 支持 反對

7800我覺得cd太慢- -出吉仔都唔出佢
回復 支持 反對

原帖由 池少~ 於 11-12-2008 13:52 發表
一睇到信長出落石就無睇落去lu

你唔鍾意信長法裝@_@!?
回復 支持 反對

我唔中2也-_-法裝好悶的說
回復 支持 反對

見到出法鋼已經不用再看~
回復 支持 反對

有解釋嫁~_~
睇埋啦
回復 支持 反對

玩暈都好既
點解唔玩埋凍雲??
回復 支持 反對

信長攻裝   
我想知點解合左吉鋼先1300,比著我底褲,雷卷,閃介,手劍就1300
信長前期靠2技加既140+爆擊殺人,攻速越高越好
話就話3技有加攻速,但係我覺得唔夠
而且點解唔合舞雷,,

攻裝我就唔會回魔
橫店吉下吉下食兵

回復 支持 反對