打印 上一主題 下一主題
收起左側

零仔﹏教室]] 第一打--第六天魔王(攻法裝齊全) {完成度:75%

先謝你=3=
我睇哂
but睇到我個腦好亂
e家唔太分得清==
21212個啲我睇到想死/口\
回復 支持 反對

期間有$$就出個回魔,,唔洗下下返去回=]
手劍一直用到出落石,,
落石換手劍=]

呢個時候,,你2技同1技應該點哂了吧(未既自打吧)
3技的時間了!!
呢個就係信長半戰法既要點了@@!!
出左落石既話就搵人頂路開始打3路吧,,
一路食cp一路殺人好快就出到雪走了,,
電卷換雪走,,之後合閃孩出個1300吧=]

零` 發表於 11-12-2008 13:25

點解你出完落石要立刻換手裏劍既?
回復 支持 反對

42# 我...呀
冇位囉

清酒又唔出
雪走好垃圾
落石紅電毒弓
回魔出黎托
打上路回魔咁慢

天敵只有百地 前田
回復 支持 反對

42# 我...呀  
冇位囉

清酒又唔出
雪走好垃圾
落石紅電毒弓
回魔出黎托
打上路回魔咁慢

天敵只有百地 前田
LYKuen 發表於 14-1-2009 08:10 PM

睇到呢位人兄既回覆,大既也估計到你神的級數了
回魔唔出,績戰力大減,你以為場場牙市同你一齊@@?
清酒反而係次要,信長既定位係殺人,仲有信長係絕對有秒殺既能力
人地係追既話你可以有閃介,同時2技cd時間唔長,有回魔既夠魔出2技,走人唔係問題
雪走廢@@?定你用得廢先@@?

落石紅電毒弓?識打字既都識打,以你上面所講咁唔出回魔出清酒,
出裝既速度可想而知的快=]
幾lv出到7800??
25lv?

信長天敵只有百地前田呢句我真係忍唔住笑左出黎>_<
以你唔出回魔黎睇,,你肯定係用爆擊一下爆死本願=]
回復 支持 反對

攻裝有技術D囉- - B版法裝玩秒
回復 支持 反對

44# 零`
佢既玩法
應該係 玩即秒殺 跟住返去回魔-.-唔打算玩持久戰-.-
回復 支持 反對

44# 零`
其實你唔使加"睇到呢位人兄既回覆,大既也估計到你神的級數了"
呢句都得--
感覺上好似想串佢咁-.-
同埋唔同人有唔同玩法既~
可能佢個玩法有佢個玩法既強呢~

同埋點解信長天敵只有前田同百地.....?
真係識玩既當然可以話無乜天敵啦@@"
不過我覺得山王同片倉都算係難對付既敵人/w\
法裝對一個ok識玩山王既人都好難暈佢(因為佢知幾時開技)
開大既話佢都可以同你正面衝突殺埋你(無人幫既話)
片倉lv:6唔識講....識玩既話秒人可以勁過直江(個人認為)

唔知大家覺得片倉佢秒人易唔易呢-.-?
我真係覺得秒得勁過直江....
大技隱斬暈佢之後打多下+放D野都死....
(有點兒離題tim -v-")
回復 支持 反對

太多字-,-'唔係好想睇..but都thx
回復 支持 反對

44# 零`  
其實你唔使加"睇到呢位人兄既回覆,大既也估計到你神的級數了"
呢句都得--
感覺上好似想串佢咁-.-
同埋唔同人有唔同玩法既~
可能佢個玩法有佢個玩法既強呢~

同埋點解信長天敵只有前田同百地.....?
真係識 ...
黑天使•暗靈 發表於 17-1-2009 02:42 PM

天敵呢個問題..我想講既係,,信長既天敵唔只咁少,
有d英破佢大都算係嫁可!_!
回復 支持 反對

55  不過其實我多人見到信長有人 就算佢個大可以破佢都好  d 人都係會走
回復 支持 反對