打印 上一主題 下一主題
收起左側

森仔真係只可出攻裝@@?

我玩風傷大炎- -''無聊到
回復 支持 反對

回復 11# 的帖子

咁你都超肥下[[yoyo_173]]
回復 支持 反對

-3-毫雷森才是王道,,肥得快易壓路殺人又得
回復 支持 反對

原帖由 零` 於 17-12-2008 18:20 發表
-3-毫雷森才是王道,,肥得快易壓路殺人又得

如果你冇魔果d咁點???
咁既話我覺得大技仲好玩
講真我覺得冇一個玩法係王道
殺到人就係王道
回復 支持 反對

閃介回魔夠m用一定=]
回復 支持 反對

原帖由 零` 於 17-12-2008 19:04 發表
閃介回魔夠m用一定=]

但係玩攻裝可以唔洗回魔&閃介呢,,,,
森仔最重要係肥,唔肥好難生存..
而且認為攻裝持久性特強,有基本既攻擊力加上村正可以話打橫行
食住魔水射射射,+埋長船殺人唔係難事
但係如果玩法裝,一來可能出哂技殺完第一個,第二個又行緊黎.....
二來可能被吸魔/本身冇魔等,都做成左障礙...
回復 支持 反對

原帖由 ~!卡卡西!~ 於 17-12-2008 08:41 PM 發表

但係玩攻裝可以唔洗回魔&閃介呢,,,,
森仔最重要係肥,唔肥好難生存..
而且認為攻裝持久性特強,有基本既攻擊力加上村正可以話打橫行
食住魔水射射射,+埋長船殺人唔係難事
但係如果玩法裝,一來可能出哂技殺完第一 ...

第一,,森仔就算攻裝,,閃介都係唔少得既(本人覺得,,
因為我自己玩森仔係升3技同黃點..前期保命都係靠閃介,,
如果你話用2技閃既話就有問題出現了,,首先2技未升哂既話閃既距離太少了,,
第2,,如果加仔呢d英2技你你正常係出到2技之前已經死了
所以正常黎講森仔攻裝法裝都係要閃介的

第二,,我出法裝既原因係因為森仔本身出2技電對法c/敏英都有好大既傷害,,如果出左落石對佢地可以係秒
正如你講咁,,續戰力的確好重要,,不過唔好忘記有隊友的存在,,響你決定出法裝既同時,,你應該係確定左你地有爆英,,打到後期都有後期英壓
如果一隊入面係冇咩法傷輸出既會係個好大既問題.,所以如果係出法裝.,你就要清楚你既定位係殺人,,爆就交比隊友吧=]

第三,就算係出攻裝,我會寧願出正中魚神都唔會出長船村正(可能我既玩法唔同
因為對於森仔黎講(攻裝),,單機爆塔才是王道,主箭一定係打塔
如果你出長船,,只有主箭有爆,如果係咁,,法裝秒人不是更好嗎?

以上只係我既意見,,
回復 支持 反對

攻裝大把唔同玩法啦= =''[[bao_29]]
回復 支持 反對

其實攻法裝都好多出法,,
以上都係意思,,點出都係要睇情況!_!
回復 支持 反對

原帖由 零` 於 17-12-2008 21:00 發表

第一,,森仔就算攻裝,,閃介都係唔少得既(本人覺得,,
因為我自己玩森仔係升3技同黃點..前期保命都係靠閃介,,
如果你話用2技閃既話就有問題出現了,,首先2技未升哂既話閃既距離太少了,,
第2,,如果加仔呢d英2技 ...

但係攻裝有村正+長船打1300+清背水唔難,打800(又頂4塔)唔難
我認為森仔清兵+爆塔+殺人都好有用
長船可以殺人又可以清兵
村正一樣
禦神/正宗我都會出,咁不過睇情況睇下邊個出先
通常我玩森仔都會菊一
回復 支持 反對