打印 上一主題 下一主題
收起左側

森仔真係只可出攻裝@@?

係咩@@?
可能我識響1ser既fd都係新手啦咁=]
23技咁升唔係話有問題,,我只係提出一個玩法,

(唔喜可以唔跟,,不過請唔好暗串好冇?_?
回復 支持 反對

喔..
kyQ 都好耐冇上去玩...
回復 支持 反對

喜既咪一齊打下囉,,咩平台我冇咩所謂=]
回復 支持 反對

=.=
從不玩路人場.
回復 支持 反對

約團P@@?
正!_!
回復 支持 反對

森仔一技好似唔多有用啵--"
壓唔到人.......
有時對到d森仔玩一技我都係打走左佢先先再打兵--
一技打英個人認為真係唔痛
只係費是比佢一技食兵
所以我通常佢會後悔點解學一技對我-v-"
但係我覺得森都係玩攻/敏好d
回復 支持 反對

-.-..約團請pm.
回復 支持 反對

原帖由 零` 於 25-12-2008 12:11 發表

呢位玩家既回覆....
我想講好多人玩森仔係3技黃點咁玩,,
2技要4lv先會有明顯既效果,,前期加黃點可以大大減低死既機會,,
我如果係攻裝森我會學黃點3技2技會比較遲學,,
同埋我想知你聽邊個講森出名係閃@@
...

加仔2技你時可以和泉/魔水(攻裝),加上如果我玩會塞狗牌/1900
唔易死,加仔都唔算大問題,遇到連技快既$#有時要死就只可死
而且法裝森仔學大技根本冇咩用,你落石赤雷果d,根本冇攻,尾刀一定難尾d

回復 支持 反對

唔係BO  你玩法裝你到後期都係上紅雷  都會加敏  毒弓又加..  咪又係有返攻...  
你玩1技  1技係有少少DELAY 先有傷..   你1-5LV 果時你冇多重箭  我唔信你隻隻兵都食到/..

1技打落D 兵到都好勁架  你前期 1技都有2LV LA  (1 3 1 3 1 3 咁學的..)你1技再3技  條友都冇左好多算LA  (唔好同我講馬場...)

同埋 3 技黃點有咩問題??  點解你要話係新手先點?? 你3技黃點又加攻WO 又加血  同埋學多LV 3技 云都耐D LA  前期唔係野黎架...  打多2技 同埋比兵打多2下睇下你洗唔洗返去回血??
回復 支持 反對

1技響後期打兵完全唔痛,,
前期食兵都話叫做有d用先牙,,
咁點解唔響前期好好利用1技呢?

另外,,上面個個人話,,1-5lv冇1技食唔哂d兵-_-
不過我想講有1技都未必得囉,,
仲有既係,,如果我玩攻森,,我有信心唔用1技食到9成既兵(1-5lv)
回復 支持 反對