查看: 70381|回復: 59
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 【LG GUNZ】

LG GUNZ  
   IT'S  SHOW TIME!!!!!!!

LG GUNZ 2008/2009 開始了!!
:  http://hk.youtube.com/watch?v=9eOurHQTjXc&feature=related

其實呢個LG GUNZ 唔錯架!!!  更新好多新裝架!!!

而家個私服更新中....就此介紹俾大家先!!!!!

查詢請到!!  http://gamingsync.com/

官網 :  http://legendarygamerz.servegame.com/LGHomePage/index.php(又更新緊,有需要就睇上面條LINK)

Mansion既新

混戰 :
回復

1# 乂Eric乂少 唔知多唔多香港人玩呢

岩岩轉game v_v gunz ...未決定玩HK gunz好定lg gunz 好
回復 支持 反對

我就會話Lg好啲 可能我未\玩過 hk   .......

但係Lg就一定會定時更新!!!!   

雖然我而家都唔能夠肯定佢而家幾時更新完......兩日都未開返=.=
回復 支持 反對

你可以試下HK先既!!!  等LG 更新完 我一定會通知大家!!!
回復 支持 反對

我搵唔到LG個條link
回復 支持 反對

個條片應該會有show條link出來!!!

但係而家個LG GUNZ 官網更新緊!!!!  到而家仲未開返!! 所以上唔到!!!

到時開返 自然會放條LINK出來!!!!!

敬請期待~~~
回復 支持 反對

哦~thx~好想玩
回復 支持 反對

哈哈 我都好想玩!! 我都等左兩日了!!! 都唔知幾時先開返!!!!!
回復 支持 反對

lg gunz 係最正-0- 又多人 又新wor d 野
回復 支持 反對

lg gunz 係最正-0- 又多人 又新wor d 野
。新月。 發表於 2009-1-30 08:40 PM

你有玩?????  知唔知幾時更新完!!!!
回復 支持 反對