打印 上一主題 下一主題
收起左側

[日韓] 宇多田光

話說我+左你分了= ="

無錯..你既post有d唔正常既字眼..所以del左...你想點搬d野黎= =?
24321371 發表於 19-4-2009 14:45

http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3572164&highlight=
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3574391
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3577398
以上3個介紹歌手既帖...
想搬黎呢個區...
如果你肯搬的話...通告我...等我汁到好似呢個post咁華麗先~.~

有d咩唔正常既字眼呢請問=v=
出自你把口嫁wow
回復 支持 反對

當然可以搬黎呢度...但你唔好整得咁誇張..因為唔係得你一個睇..我地都要看的!!!

= =我把口就係冇出到一個[衰]字的...請你驗明
回復 支持 反對

當然可以搬黎呢度...但你唔好整得咁誇張..因為唔係得你一個睇..我地都要看的!!!

= =我把口就係冇出到一個[衰]字的...請你驗明
24321371 發表於 19-4-2009 15:55

有啊!!!!!!!!!!!!!!
係呢個post出嫁
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3577398
最下面果個係咪你先=v=
我係果度引用返黎!.!

我整現完通告你
需要1-3日
家陣做緊功課=v=
回復 支持 反對

我細個聽過佢一首歌好好聽嫁
但唔記得係叫咩
回復 支持 反對

13# leongkwam
= =原來係果個post度...

你唔洗通告我既..自己搞電去..通知一聲得ga啦!
回復 支持 反對

13# leongkwam
= =原來係果個post度...

你唔洗通告我既..自己搞電去..通知一聲得ga啦!
24321371 發表於 20-4-2009 12:39

打錯=v=
我想話通知=v=
搞掂了一個
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3572164&highlight=
睇下有咩唔好...我再改..
另外果2個...呢幾日內ko埋去...
同埋搬1個,就+1個分...可以嗎><

發現唔見左個post!!!
關於Kelly Clarkson!!!
搵左好耐...唔見左=v=
我唯有重post la...呢個優先處理xd
回復 支持 反對

....
第一眼以經- -"感到...囧rz"請問你點解要提示人地(好孩子不要進)請你說明下- -?我覺得如果你想d相唔比一d好孩子睇應該禁示列明它...最好就擺係後面(下d既地方)..果d 性感 相...而且你不應在標題裡打出這些字眼...!記住..這裡不是聊天討論的一個版!不要做得太馬虎!謝謝!

同埋資料(則係你#1唔算太大問題)但只可搬過#1既資料...則係你要係歌資料果個版度重新開一個post將d資料擺番過去...但希望不要全部資料冇整理過&照old..則係你又要d野..ok?
回復 支持 反對

1.好孩子勿進,能夠更吸引人入><
2.果d冇咩18+ wo=v=只係較為性感,應該更加要d人認識下avril,而且乖細路呢...唔會禁入黎lo....唔會反而被吸引=v=
我上面果幅唔算性感...下面果幅算性感d...
3.我做得好認真,我做左好耐好耐,選相,選料,唔係純copy lo唔該,本來個post係咩樣...你知嫁la...
d資料我整理晒嫁wo,還未夠好=v=??ok家陣整
咩則係??

同埋點解要我開post過去呢...
你有特權直接搬過去wo=v=
最多咪del晒d回覆lo
回復 支持 反對

= =則係口頭蟬黎...總之(都係口頭蟬)你就唔好搞得馬虎又唔好搞得太誇張就ok!

主題果度就唔好加[好孩子勿進]呢類字眼.....because 個女歌手既資料不需要這些字眼都可以吸引到會員..!thx

你最好就聽我既建議啦~不好把較為性感的相放上面..盡量放下點吧.

另外~不要問..只去做!請自行開post~我不會為些小事說多萬次!
回復 支持 反對

佢唱D歌勁好聽!
回復 支持 反對