查看: 3736|回復: 20
打印 上一主題 下一主題
收起左側

``SkY AgAin | Server,我對你地個ser好失望

``SkY AgAin | Server#0 呢個ser,之前我都經常聽到有人話你地個ser d admin好冇品,又外掛
我一路都唔相信,到左而家,我終於明白到點解d人咁講你地,我都非常贊同佢地咁話你
點解我咁講呢...因為岩岩我玩另一個ser,你team的``SkY AgAin | Fai用外掛,仲用得出神入化,呢次之後,我對``SkY AgAin | Server#0感到極度失望[[bao_35]]
回復

[[bao_50]]FAI-.- 佢成日穿死我..我本以為佢神人..原來係外掛佬
回復 支持 反對

呢個ser既名已臭了~我亦對佢地十分失望
回復 支持 反對

``SkY AgAin | Fai用外掛真+
真係幾信
係5係真+[[bao_35]]
回復 支持 反對

FAI-.- 佢比左個防外掛我,,冇可以係外掛
係5係有d人想整臭佢個名
佢個SkY AgAin Pro Forum 專業論壇 http://skyagain-forum.coms.hk/
[[onion_54]]
回復 支持 反對

``SkY AgAin | Fai用外掛真+
真係幾信
係5係真+[]
yue60 發表於 29-5-2009 14:23

睇住佢用加速器,仲要玩刀仔,下下爆頭,仲要係我面前高速移動(外掛)
你話佢係唔係外掛
佢個SkY AgAin Pro Forum 專業論壇 http://skyagain-forum.coms.hk/
yue60 發表於 29-5-2009 14:28

你暗示話我想整臭佢個名???
我又唔識佢,我做咩要整臭佢,我見佢用外掛令我感到憤怒,
之前我對``SkY AgAin | Server都覺得係高手團,但我而家知道可能佢地係用外掛
佢比防外掛你,可能要你對佢仲有一d好感,起碼有個人support佢
回復 支持 反對

睇住佢用加速器,仲要玩刀仔,下下爆頭,仲要係我面前高速移動(外掛)
你話佢係唔係外掛

你暗示話我想整臭佢個名???
我又唔識佢,我做咩要整臭佢,我見佢用外掛令我感到憤怒,
之前我對``SkY AgAin | Server都覺得係高手 ...
ga775707 發表於 30-5-2009 07:48

用下腦
回復 支持 反對

用下腦
kendogdog 發表於 4-6-2009 22:56

咩叫用下腦~
講明d好bo

你意見係覺得用加速器,自瞄唔係外掛???
回復 支持 反對

Fai 唔係比人假冒咩..
我覺得佢應該係比人假冒佢囉..
回復 支持 反對

yue60 發表於 29-5-2009 14:28

樂古好像有一項規定是不能宣傳論壇的,快點修改吧
回復 支持 反對