打印 上一主題 下一主題
收起左側

``SkY AgAin | Server,我對你地個ser好失望

係有人用我名開外掛炸= =我估我想架= = 都唔知邊條木咀係咁用我名開外掛 = =
回復 支持 反對

我哩家都相信FAI係唔會開CHEAT既..
因為我見過扮佢既人既IP
同FAI開SER個IP都唔同...
請大家再唔好以為個個假FAI..
真FAI係有MIC..會出聲~!
假FAI只會開CHEAT!!從不出聲!!
回復 支持 反對

不明白干嘛那作弊就是针对你??
回復 支持 反對

但係我聽過 假Fai 開MIC 但係同 Fai 一樣...而且一講佢係把聱好似 Fai 佢就立即唔出聲

都係個句...得罪得罪
回復 支持 反對

但係我聽過 假Fai 開MIC 但係同 Fai 一樣...而且一講佢係把聱好似 Fai 佢就立即唔出聲

都係個句...得罪得罪
jackyli0905 發表於 7-6-2009 23:24

你冇睇我個版講咩?_?
假FAI既IP同真FAI不同的..
假FAI個IP係6字頭嫁..我見過...假FAI入過我SER玩//
又係開加速器..俾我BAN左..a"a
回復 支持 反對

外掛SER- -!!唔好玩囉!
回復 支持 反對

你冇睇我個版講咩?_?
假FAI既IP同真FAI不同的..
假FAI個IP係6字頭嫁..我見過...假FAI入過我SER玩//
又係開加速器..俾我BAN左..a"a
頭射者 發表於 8-6-2009 10:29

唔同IP一定好多理由架囉
你知唔知架?

去人地屋企玩..?
網吧..?
佢有2個上網..? 用 Router 分流 Set 浮動IP(電腦學名 - 唔係叫流動IP) or LAN IP ..?
學校呢..?

同埋 我好肯定 "所謂" 既 假Fai 係 2字頭架囉...
我成日見佢都係 221.xxx.xxx.yyy (正係yyy個1~255改變......咩6字頭姐)
佢成日都比佢用刀仔爆人頭架啦!!!
唯一方法就見佢一次就ban一次

證據可以偽造架姐!!!

中立D啦小朋友

可能係真有 假Fai 玩Cheat
又有可能係 真Fai 玩Cheat

真係可以 100 % 肯定
假Fai 唔係 真Fai..?
真Fai 唔係 假Fai..?

真Fai 假Fai 有邊個人知...只有當時 者 知道
回復 支持 反對

我handshort左佢頭,外掛仲廢過我
回復 支持 反對

唉!无聊......真假都是垃圾败类
回復 支持 反對

禁F3咪知佢係咪真正既fai囉
回復 支持 反對