樓主: tszfung9726
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[問題疑難] 敏弓+點同幾時轉做敏力弓??

求可樂快答 ><

評分

參與人數 1樂點 -3 收起 理由
神乂怒火 -3 連帖

查看全部評分

回復 支持 反對

其實你而家咁低 lv
唔使咁早諗定呢啲野 囧

另外..
話說佢好少上樂古的
如果要搵佢,請在遊戲中密佢

短消息 無糖可樂
回復 支持 反對

9# 無糖可樂
E家65, 汗...
我的意思係指,
時空項鍊[+3敏]+[敏]戒lv.180+正屬[敏]弓+正裝整套 或;
時空項鍊[+3力]+[力]戒lv.180+正屬[力]弓+正裝整套
共要幾錢??
還有, 如果我想做一個[敏力]弓, 即要...
tszfung9726 發表於 22-6-2009 22:16

宜家先65lv咁快諗做咩-.-

不過,如果以我經驗
你洗點做敏力要ge野係
1.+3力,敏,精鋉各一條(精基本上可免)
2.180lv力,敏,精介各一對(必需)
3.敏,力,精屬正弓各一把(必需)
4.D武以上正裝(必需)

1.收鋉價錢唔知,冇見人掛商放宜家,你預1條幾百,甚至1千M以上1條...不過之前OK賣果D必殺包入面有一條+100血,+3力敏精ge鋉(7d)...你有就唔怕

2.如果以異界正價黎講...300m一隻...起碼要有力,敏一對...精介一陣講...係出面收ge話試下250m/隻

3.敏弓唔難收,由競賽弓屬正到其能弓屬正都係+敏(包括小王武[守護木短弓])...
  力弓睇你玩邊隻,如果你係[敏力],一定用獵人合金弓屬正,呢層係出面都ok少人賣...你預幾十m到百幾m左右-.-
  精弓就一定競賽氣弓屬正...呢個係出面都係幾十m至百幾m左右

4.其實呢個基本上你唔使收...到155lv係碼頭老人有個任做成套155正裝...

因為每人只可帶一條項鍊, 如果我要做[敏力]弓, 我帶邊個好??
因為淨純偷點關係-.-...偷完可以除左條鋉用第2條偷其他點-.-...所以我唔知你點解會咁問-.-

係上面講到要收精弓/介/鋉...點解呢?
因為精弓入面除左血箭同震波仲有招係必須學...果招就係[千里眼]
千里眼+20攻距同大約10命中...實用性十分大
而招千里眼岩岩好要190+偷點先會master-.-
要偷點master招千里眼有幾個方法
1.180lv介+3精鋉(弓可免)/180lv介+屬正弓(鋉可免)
2.120介+3精鋉+屬正弓

評分

參與人數 1樂點 +3 收起 理由
神乂怒火 + 3 熱心協助

查看全部評分

回復 支持 反對

Thz 上面果位, 好詳細, thz
回復 支持 反對