查看: 12867|回復: 13
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[問題疑難] 敏弓+點同幾時轉做敏力弓??

我有一個敏弓, 我想知敏點加到幾多好停??
技點果D 我已經search 過po, 但我唔清楚敏點+ 到幾多先好停, 請解答.

另外, 我想知大約幾時先至等於係時候轉力敏弓, 而力點又要+ 到幾多.

請各位回答...
回復

敏捷=190級基本能力+時空項鍊[+3敏]+敏戒lv.180+正屬敏弓+正裝整套
100+3+18+5+20=146
把目標敏捷量-146 = 你的答案

力量=190級基本能力+時空項鍊[+3力]+力戒lv.180+正屬力弓
61+3+18+5=87
把目標敏捷量-87 = 你的答案
回復 支持 反對

不太明白何為目標數量??
回復 支持 反對

即係睇返你目標敏捷去到多少

如果你的目標是127敏弓技能,這個數值就會是365

如果是167技能的話...我就是466

所以要加多少就要看你目標是學什麼技能/武器
回復 支持 反對

即...我想學的技能所需的點數減除146, 就=我要點的數量??
那即代表我要買190級基本能力+時空項鍊[+3敏]+敏戒lv.180+正屬敏弓+正裝整套??
回復 支持 反對

推~
請快些回復 ><
我很想知道...
請版主回答!!

評分

參與人數 1樂點 -3 收起 理由
神乂怒火 -3 連帖

查看全部評分

回復 支持 反對

即...我想學的技能所需的點數減除146, 就=我要點的數量??
那即代表我要買190級基本能力+時空項鍊[+3敏]+敏戒lv.180+正屬敏弓+正裝整套??
tszfung9726 發表於 18-6-2009 13:15

嗯嗯
回復 支持 反對

7# 無糖可樂
咁...
個D 野要幾錢?? 我要預備定錢...
另外, 我想知如果我要做一個敏力弓, 咁我應該買邊隻(敏弓需要的裝/力弓需要的裝)??
回復 支持 反對

你隻敏弓幾級=_="..
點解要預錢= ="...預錢買雙經升lv定係預錢黎做咩
回復 支持 反對

9# 無糖可樂
E家65, 汗...
我的意思係指,
時空項鍊[+3敏]+[敏]戒lv.180+正屬[敏]弓+正裝整套 或;
時空項鍊[+3力]+[力]戒lv.180+正屬[力]弓+正裝整套
共要幾錢??
還有, 如果我想做一個[敏力]弓, 即要用
{時空項鍊[+3敏]+[敏]戒lv.180+正屬[敏]弓+正裝整套 或;
時空項鍊[+3力]+[力]戒lv.180+正屬[力]弓+正裝整套} ??
因為每人只可帶一條項鍊, 如果我要做[敏力]弓, 我帶邊個好??
回復 支持 反對