查看: 111884|回復: 342
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 可能係目前最高既連暈時間(包括沉默)...一分鐘..

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
無名方士 + 5 內容精彩

查看全部評分

回復

不喜勿插...實戰用不到....對方有很多破解的方法不中第一下飛標...我明白..
此貼純研究"理論上可做到" 控制流的最大連控時間
由於中間很易出現斷暈的情況,錄了很多次才成功的..喜歡就回一下...不喜歡就當沒看過算了...謝謝...

by 陸奧之子 - 魔塚
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

HAHA的確幾爽,崎真係慘= =咁俾人屈法XD
回復 支持 反對

為方便各位觀賞,也公開所有的招式套路
詳細解釋版:
遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復
回復 支持 反對

無咩人回post...... 自己推.....

評分

參與人數 1樂點 -1 收起 理由
無名方士 -1 連post,只扣回連post分數。

查看全部評分

回復 支持 反對

無咩人回post...... 自己推.....
mrpeterko 發表於 22-6-2009 13:58

呢到唔係交易區,切密連post再加推帖= = 推帖本來就冇咩問題,另提醒:舊帖盡量不要推(那個是新也沒差

多謝合作ths
回復 支持 反對

我食晒肉,開晒技,真係俾你磨晒萬9血(連埋爆seed果2千幾)=.=""
快d升裝啦~你金左多幾十防耐打好多,唔會俾人1反擊就反敗為勝,升左d秘文又會扣得惡d@@
同埋上多2個7星添會好d,我覺得有1,2個位既時間有少少空隙(唔係睇片,係打果陣覺得)
不過唔知點講,因為我唔熟d爪杖d技,我估應該係吟唱時間既問題掛@@
回復 支持 反對

我食晒肉,開晒技,真係俾你磨晒萬9血(連埋爆seed果2千幾)=.=""
快d升裝啦~你金左多幾十防耐打好多,唔會俾人1反擊就反敗為勝,升左d秘文又會扣得惡d@@
同埋上多2個7星添會好d,我覺得有1,2個位既時間有少少空隙(唔係睇片 ...
kotoko1012 發表於 22-6-2009 14:08

萬九血....唔怪之得打到手軟都未打得死la...咁如果你上全七星..咪過2萬血?
回復 支持 反對

萬九血....唔怪之得打到手軟都未打得死la...咁如果你上全七星..咪過2萬血?
mrpeterko 發表於 22-6-2009 15:26

萬6咋,不過魅力招突破技覺醒可以+20%(+完千5再15秒內+千5).
我都想全7星,開不瞬+食肉應該有萬7,爆覺醒又多幾百@@
不過太低攻,打戰場好似幫唔到手,國戰又殺唔到人,所以要執左d秘文先~.~""
我覺得你金左既話同升勁d秘文會勁好多同穩陣好多.
因為見你而家對住金光雙乾果d都係1步都唔錯得.1做錯1步俾佢地暈左就玩完.
如果金左可以耐打d,秘文勁d又可以快d ko佢地[[onion_10]]
回復 支持 反對