查看: 5322|回復: 36
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[劇情] 同朋友玩的4場兵堡

肉肉save
請大家唔好介意

已記錄遊戲 - 29-七月-2009 20`14`55.rar

265.4 KB, 下載次數: 140

已記錄遊戲 - 29-七月-2009 23`03`48.rar

334.04 KB, 下載次數: 130

已記錄遊戲 - 29-七月-2009 20`34`28.rar

278.87 KB, 下載次數: 95

已記錄遊戲 - 29-七月-2009 23`25`05.rar

247.47 KB, 下載次數: 86

桌面.rar

1.1 MB, 下載次數: 172

4合1

評分

參與人數 1樂點 +20 收起 理由
食蕉連皮 + 20

查看全部評分

回復

神級大戰
回復 支持 反對

神級大戰
alan832 發表於 30-7-2009 01:19

肉肉級
回復 支持 反對

可選文明?

老實講,果幾場你地都係夠合作,個個都有技術,都好難輸.

其實對家跟本唔合作,而且技術未夠,你地3打4贏唔出奇。

另外,話就話你地3打4,但個人認為係你地3打1。(對家連幫人,封位都未識)
回復 支持 反對

個人認為這是十分普通既SAVE..每個save睇唔夠1分鐘就已經熄了...

好多時係對家唔合作既關係...而給你們有機會4打1/3打1...

而2個 (3打4)既save檔..好認同以上的說法(你地3打1,對家連幫人,封位都未識)

本人還發覺這4場的文明均是p1-p4比較有利..加上對家技術不太好..很難輸耶..

如要看真的3打4既技術...可以dow 惡人既save看看...他們的save才是神手級

這comment只表達個人意見..
回復 支持 反對

個人認為這是十分神級既SAVE..每個save睇唔夠1分鐘就已經升天了(太神
回復 支持 反對

樓主唔回覆既..
回復 支持 反對

樓主唔回覆既..
waterSS 發表於 1-8-2009 12:00

3打1,都係一種戰術
對方來一隊兵救人,我地就3隊兵圍
唔一定要等對方合哂兵,我地先至硬併

以上4場save,全部都響拉人區隨機拉返黎
我只想講,如果拉人區d人真係勁,就唔會比機會我地3打4
回復 支持 反對

你唔好要我踢爆你na..哥哥..

你save個到有你地之前個d對話...

其中你地一d對話:

1.文明差既p4先出手

2.p7好似好勁..踢左去

3.搵幾個29入黎

想知點睇既可以問我..我會教你係save到點樣睇返..

做埋d咁既野...就唔好放save na...係到裝神手..問過惡人未??

我係LMF團的..有意可團戰..隨時歡迎..
回復 支持 反對

你唔好要我踢爆你na..哥哥..

你save個到有你地之前個d對話...

其中你地一d對話:

1.文明差既p4先出手

2.p7好似好勁..踢左去

3.搵幾個29入黎

想知點睇既可以問我..我會教你係save到點樣睇返..

做埋d咁既野...就 ...
waterSS 發表於 2-8-2009 20:09

你之所以話樓主個save廢  係因為你之前同惡人打過  慘敗
之後惡人教返你點打兵堡  你就開始追星
我覺得waterSS你只會覺得惡人勁  其他團都係廢
樓主個save 同 惡人save 冇咩分別
大家都係合作 集中先守再攻 合作3家攻1家用埋z
我睇過惡人3v4save  惡人同樓主既3v4 對手一樣係唔合作既玩家
如果話樓主唔勁 你可以同佢玩場兵堡
回復 支持 反對