查看: 2961|回復: 14
打印 上一主題 下一主題
收起左側

淺井的尖刀 魔水已不是殺人的阻礙--影片小段

呢段野入面有殺人 亦都有失手 六都有開魔水既時間準確 自己睇  中段音樂會停 因為我唔識整

http://www.youtube.com/watch?v=r2AVsDPvkhM
識加連結既人幫幫手
回復

確實 $# 玩攻裝係好勁 佢招3技 為佢玩攻裝打下左條件
2技神閃就算人地開魔免都可以閃過去 追殺有用
但問題係  $#前期唔玩法 係好難肥囉
肥左 邊個唔識出長船 梅刀戈D玩攻裝
回復 支持 反對

$#玩攻裝唔係唔好-,-只係前期殺人會有難道(我指同d識玩ga人)-,-
而且見到對面都唔算係好勁....又唔合作=[]=
加上見你個宇左合作都唔錯,,所以你今次玩攻裝先肥到(個人意見)
回復 支持 反對

隻長淺 一開始  玩攻  太快   電卷 手劍  先會好d0 0
回復 支持 反對

,,,,,,,,,,,,對面d人好新=-= 企係到比你打
回復 支持 反對

如果淺井玩攻裝
爆擊裝會正d
雙野太狂爆=爽
回復 支持 反對

,,,,,,,,,,,,對面d人好新=-= 企係到比你打
marco12 發表於 15-8-2009 13:18

係佢地走唔郁 中左凍雲梅毒 加$# 3技 睇落去好似唔走 其實佢地走緊
回復 支持 反對

對面根本就係新 - -
和刀 不如 雙電 紅電 + 電刀   +個 900 $
閃介 魔水 吹   電刀 + 2 技 + 1 技 + 電 + 十飛 小血小小都會死
上和刀做咩 -.-?   毒刀都無咩問題  凍雲 最好唔好上 - -  次次比你爆到咩 =.=?
要玩攻裝玩 攻卷好過        汁人多 + 有立花企係到 - - "
回復 支持 反對

對面根本就係新 - -
和刀 不如 雙電 紅電 + 電刀   +個 900 $
閃介 魔水 吹   電刀 + 2 技 + 1 技 + 電 + 十飛 小血小小都會死
上和刀做咩 -.-?   毒刀都無咩問題  凍雲 最好唔好上 - -  次次比你爆到咩 =.=?
要 ...
雲。白色的 發表於 15-8-2009 20:03

我差唔多次次都爆到 ps  
我地最後輸左  隊面唔新  只不過我cut片出黎 你先覺得新  我仲有replay係到
回復 支持 反對

輸唔出奇,對面後期英較多,有森仔,本多同稻姬兩父女!
不過對面都好多膠人,個立花唔識出速卷來走老,信長唔早出魔免,如果係前期佢出魔免+佢本身3.5倍爆擊,你未必夠佢打,再加上森仔有d時侯可以用魔免走但又唔開搞酊到比你招大殺!而且佢用雙閃玩直線走老笑死人!
回復 支持 反對