查看: 3317|回復: 19
打印 上一主題 下一主題
收起左側

香港原創娛樂amxx#3___(廢Server一個,又話原創,原來100%抄[TiG])

人地 [TiG] 要密碼Login ,佢地 [HKA] 又 [TiG] 要密碼Login

人地 [TiG] 屍王個樣好型 ,佢地 [HKA] 原本個個好核突 [TiG] 屍王個

人地 [TiG] 屍王有炮 ,佢地 [HKA] 原本冇炮 [TiG]

人地 [TiG] 加左G1~3 Monster ,佢地 [HKA] 原本冇G1~3 Monster [TiG]

咩都抄,原咩創呀..?
仲話原創?,收X啦

你地原來個個咪好地地囉,愈改愈衰

=============================================

另外,

係多元化場 又見到 Awp King 開外掛   -   自瞄加速

對話字樣

[場主]   Tru || Awp King:個Ser係我既,我Like用咪用囉
(正係記得個個名,符號唔記得)

你上次講過,冇人用到你個名入Server,呢次開外掛既人,係你啦掛..?
回復

[場主]   Tru || Awp King:個Ser係我既,我Like用咪用囉
(正係記得個個名,符號唔記得)

jackyli0905 發表於 28-10-2009 23:17

冇圖點證明?
回復 支持 反對

我都知係抄tig-.-好無奈囉 e+射射下話我卡彈 -.-
回復 支持 反對

人地 [TiG] 要密碼Login 先,佢地 [HKA] 又 抄 [TiG] 要密碼Login

人地 [TiG] 屍王個樣好型 先,佢地 [HKA] 原本個個好核突 又 抄 [TiG] 屍王個樣

人地 [TiG] 屍王有炮 先,佢地 [HKA] 原本冇炮 又 抄 [TiG]

人地 ...
jackyli0905 發表於 28-10-2009 23:17

傻仔
你唔好再吹多d

我個人最憎人開外掛你話我開外掛
同埋我講野唔會咁白痴咯唔該
作都作好d喇傻仔, 完全唔似我風格
咩我Like就用
識我既人都知我唔會咁講野喇

你唔洗解釋話有人假扮我
因為我個AC係記名+密碼 , 而我個密碼 係冇可能撞得出 - 即唔係電話號碼, 只係一堆與我唔相關既數字
要有名+密碼先用到我個ac
唔該你柒少陣

評分

參與人數 1樂點 -30 收起 理由
yathsing -30 人身攻擊

查看全部評分

回復 支持 反對

傻仔
你唔好再吹多d

我個人最憎人開外掛你話我開外掛
同埋我講野唔會咁白痴咯唔該
作都作好d喇傻仔, 完全唔似我風格
咩我Like就用
識我既人都知我唔會咁講野喇

你唔洗解釋話有人假扮我
因為我個AC係記名+密碼 ,  ...
chantikki 發表於 29-10-2009 21:08

yathsing...由佢啦

我又唔介意既...最慘就係用左又唔認呀麻!!!
唉...!!!

比人講2句就咁易出火,EQ低先會咁既姐~
大家唔好怪佢

用外掛好閒...用左咪認囉
最多你咪換左個名佢囉
唔好叫 Tru || Awp King 啦,改名叫 Tru || Cheat King 啦

============================================================

其實
Chickenlittle 係個Server公平D對人,唔好正係對VIP有特權

咩叫做
如果不合適的話 我們的老玩家應會提出姐?..新人唔歡迎
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3759243&extra=page%3D1

比意見你
啊,會做會做~
得把口冇用架

唔好諗句子回應我住,認真諗一諗!!!
一尾反駁我冇用架

Tru || Awp King 呢個名用外掛既事,我冇吹水

加油吧啦...Programmer 係有創意架,唔好一尾抄 [TiG] 啦
============================================================
回復 支持 反對

yathsing...由佢啦

我又唔介意既...最慘就係用左又唔認呀麻!!!
唉...!!!

比人講2句就咁易出火,EQ低先會咁既姐~
大家唔好怪佢

用外掛好閒...用左咪認囉
最多你咪換左個名佢囉
唔好叫 Tru || Awp King 啦, ...
jackyli0905 發表於 30-10-2009 00:07

1. 我唔係話你地比意見唔得
只不過我唔係咩意見都要接受, 你要知道
如果我乜都接受, 只會令個服一直惡化落去
2. 你講個一句咩老玩家應會提出
係因為老玩家玩得耐, 佢地清楚知個服有乜可以改善
3. 我真係最憎人外掛, 你覺得我會用外掛??? 你唔信我可以叫d朋友講黎作證
4. 我其實也只是為個服好, 我會改善 !!
回復 支持 反對

無圖無證據我話你外掛都得啦
回復 支持 反對

從頭到尾都係冇否認過抄TiG...
回復 支持 反對

係某討論區,我問返某個自稱係HKA既人依條問題
某個自稱係HKA既人話:難道你琴日飲了可樂,今天就不可以再飲嗎?
回復 支持 反對

係某討論區,我問返某個自稱係HKA既人依條問題
某個自稱係HKA既人話:難道你琴日飲了可樂,今天就不可以再飲嗎?
a224909606 發表於 4-11-2009 22:21

佢用飲可樂黎代表抄tig呀...
咁都唔明...
回復 支持 反對