打印 上一主題 下一主題
收起左側

[劇情] 生與死另類玩法~

生死有命
西班牙箭塔玩法

一個字『運』=.=

已記錄遊戲 - 13-十一月-2009 15`40`14.rar

130.09 KB, 下載次數: 1917

回復

一樣係西班牙
不過係普通玩法

已記錄遊戲 - 13-十一月-2009 17`32`35.rar

286.33 KB, 下載次數: 1783

已記錄遊戲 - 13-十一月-2009 18`06`50.rar

255.55 KB, 下載次數: 1811

回復 支持 反對

冇可能次次係石位架wo
轉個去石位del左個城鎮中心
就冇左一個塔
難玩...
回復 支持 反對

其實唔洗次次都出石位
石位既話3個村就好穩陣
但係如果唔係石位 都係玩返中國比較好 跟住就去搵近自已 而且好守既石礦
多村起碼起tc快d 跟住可以用多1隻村起屋圍自已
石位其實都係得3個位比較好守 其他位小弟唔係好識 希望有人分享
石位1.小樂子果個   石位2同石位3好近 2個都係地圖右上既位置
不過都未必次次出到靚位
有時出左 最右下都唔知點算 一定去唔切小樂子個石位 唯有上封出弓兵矛兵果d- -
1村or2村起屋 其他剩返tc 1村or2村木 石果d得閒就要掘唔夠村入tc守就要搵掘石果d入tc守 因為你修屋要木 伐木果d村最好唔好郁佢 比我郁都唔郁 死都郁掘石果d
起到幾個箭塔就可以慢慢發大佢因為有箭塔幫守 可以擴建 擴建果陣都要小心 d兵一見到你空左 d兵就會狂攻埋黎 所以一定要附近冇咩兵果陣擴建
以上係小弟玩左十幾次生或死既經驗 有錯請提點
回復 支持 反對

再一另類巨作=0=

西班牙 vs 日本!

已記錄遊戲 - 22-十一月-2009 23`42`47.rar

179.5 KB, 下載次數: 1725

回復 支持 反對