查看: 10315|回復: 21
打印 上一主題 下一主題
收起左側

HKA (香港唯一同TiG鬥既SER) = 炸ser狗 (有圖,快入睇)

大家睇下依張圖:

睇完再睇按依度: http://www.google.com.hk/search?hl=zh-TW&source=hp&q=61.244.121.163&meta=&aq=f&oq=

大家睇到咩?
HKA #1 (團隊死鬥/刀戰死鬥)

人數 : 32人 (沒有管理員通道)

模式 : 普通死鬥/刀戰死鬥 (於投票轉場時選35hp_2,即可玩刀仔死鬥。)

開放時間 : 不定時

點解個IP咁熟既? 對下圖上既IP

HKA 炸人SeR?! 又再一次證明, hka無品ser

- 2樓更精彩o_O -
回復

依度再次證明hka果d真係有病
由於唔可以post 其他論壇網址, 請到[第1個結果]
http://www.google.com.hk/search?hl=zh-TW&q=%5BCS%E6%92%9A%5D%E5%85%A8%E9%A6%99%E6%B8%AF%E5%94%AF%E4%B8%80%E5%90%8CTIG%E9%AC%A5%E6%97%A2SER+-+%E9%A6%99%E6%B8%AF%E9%AB%98%E7%99%BB%E8%A8%8E%E8%AB%96%E5%8D%80&meta=&aq=f&oq=

睇下「請不要x dog」user既回覆, 叫自己「唔好推喇x」, 係咪有d問題呢大家認為?

評分

參與人數 1樂點 -2 收起 理由
守衛~朗 -2 重複發帖

查看全部評分

回復 支持 反對

依度再次證明hka果d真係有病
由於唔可以post 其他論壇網址, 請到[第1個結果]

睇下「請不要x dog」user既 ...
-無名無姓- 發表於 24-2-2010 17:33

(非代表HKA言論): 上HKG需要認真....? 認真你就輸了

另外, 有關閣下說我們的人員作出過如此的行為, 如果屬實 , 我會向該人員作出警誡, 亦會吩咐他向閣下道歉, 另外, 我們的人員這樣做就代表我們的伺服無品嗎?? 我並不認同, 另外如果你是上一次來HKA M群搗亂的人, 我也要說一點, 你自稱你是開TiG場主, 但我所認識的TiG場主是Roger, 這你又有何解釋? 這也證明了閣下也無品吧? 還是閣下不敢說出自己的伺服名? 不敢說出自己的身份 (需要在樂古開新AC及使用新Hotmail加入本服M群?)
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

我完全無講自己係tig場主, 只係你地d人勁, 問:「你咩ser , ip?」, 我講:「ser.tig.hk」
只係一個笑話.

第2, 我開post咁多日? 你無理由睇吾到, 睇到吾知點答?
等咁多日, 作左個所謂既「朋友食飯」可悲故事..

可笑的服
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

如果真有其事,請找你的朋友在樂古道歉.
Yshhhhhh 發表於 27-2-2010 18:51

醒目...
叫佢黎 apologize啦... 唔好再作故事喇...會穿嫁=]
回復 支持 反對

我完全無講自己係tig場主, 只係你地d人勁, 問:「你咩ser , ip?」, 我講:「ser.tig.hk」
只係一個笑話.

第2 ...
-無名無姓- 發表於 26-2-2010 23:37

這是不是笑話 心照吧朋友
另外, 我不知道 到底他說的是不是真, 但他一直盡忠職守, 所以我選擇相信我們的管理員, 我並不會對他作出懲罰, 但會對他作出警誡
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對