打印 上一主題 下一主題
收起左側

好無奈lo~~

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

又來麻煩......

[(遠距離聽到少少聽既,我都只系知道有人 旦系我唔知位置lo)]???
在de_aztec場的一角描向對面非常遠的橋的T那一面的裡
還能夠用awp一槍穿牆爆頭,事前還慢慢的描準,那個人也沒有作出移動,我可不信這是靠聽腳步而做到的

[旦系佢跳起/落地/換刀槍 既時候一定會有聲lo]
那我想問那些沒有動,我用ESP看到那個人也沒有換武器,開槍我也不聽到有
我想問那些人你又怎在沒有亂射的情況下,而又只向同一個地方作出射擊並殺掉敵人呢?

[咁我希望你可以教我拍片,之後unban我,然後我入黎玩,你睇我玩+我拍片, ]
這句是否廢話,有人會在開作弊器被ban後叫人看他玩時,繼續開作弊器嗎?
回復 支持 反對

我話zero+one 系兩個人啊  你睇咩嫁??
咁都唔明,重話睇唔到D人..分明你眼殘s0sad

以家我穿死人就有罪??
你唔好話我知你無試過穿牆一槍殺死人
如果人地系牆後面  我只系亂穿lo
我"擇位"射你就當我"慢慢瞄"
你想像力太豐富

你用咩EPS睇人玩,我比你ban左幾耐啊???
你以家搵其他人既野"套"落我度lo

反正你ban左我 我都系無得玩~
就算升左lvl都無用啦~咁你"唔比個機會我"
我點證明啊???
重有你句[有人會在開作弊器被ban後叫人看他玩時,繼續開作弊器嗎]
連你都幫我"定左型",當我"一定系外掛"lo

重有你"覺得"我會[唔繼續開作弊器]
咁咪睇下我實力有冇變lo
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

to:HK=HelloKitty
你以家一口咬定我系外掛,用詞可見,你都下晒定論我點同你討論?
你無同alex講,呢件事我say sorry
jzhi 發表於 13-4-2010 02:12

我沒有意思繼續討論,
此帖我只想表明 第2次ban 不關我事,
你要爭取unban 我不會理or加嘴;

至於 anson ser 的ban 已成定案,
我不想討論。

以上
回復 支持 反對

真系好笑  以家過左幾耐你咁都記得?
你唔好將"想像"套入我身上lo

HelloKitty你咁既做法我好失望
系你個banlist都睇得出,一定唔少人比你迫到唔玩CS
我並沒有想你解ban既想法
旦系你以家踩到我好似[[一文不值,只會用外掛玩]]既人
系人都會火啦   唔玩你個ser我最多咪去番玩kz
我只系想還我公道   你地系咁屈我外掛我就系唔鋸
回復 支持 反對

我沒有意思繼續討論,
此帖我只想表明 第2次ban 不關我事,
你要爭取unban 我不會理or加嘴;

至於 anson se ...
HK=HelloKitty 發表於 13-4-2010 21:52

有關我服ban的事...
根據我的服的宗旨
本服只有ban人
不會unban!
所以adm請小心地使用權限!
回復 支持 反對