查看: 12472|回復: 16
打印 上一主題 下一主題
收起左側

好無奈lo~~

之前果個帖唔小心打左個粗口字
OK~下次小心d
旦系有D人  自己ser ban左人之後
重要去其他人ser  叫人睇我玩lo
唔認唔緊要~最緊要系
我聽聲估人地個位置系邊都有罪lo
你地個個都話"睇"過我玩~
咁有冇帶耳筒先???D腳步聲大得很lo~聽唔到個個都聾嫁啦....
重有你地super hero場有偷錢同吸血技
我穿牆中人就+$ /紅光  咁都夠我證實有人系後面啦
咁都叫3D lo~無奈~

此帖只對某2個ser的admin說~
回復

之前果個帖唔小心打左個粗口字
OK~下次小心d
旦系有D人  自己ser ban左人之後
重要去其他人ser  叫人睇我玩lo
唔認唔緊要~最緊要系
我聽聲估人地個位置系邊都有罪lo
你地個個都話"睇"過我玩~
咁有冇帶耳筒先???D腳步聲大得很lo~聽唔到個個都聾嫁啦....
重有你地super hero場有偷錢同吸血技
我穿牆中人就+$ /紅光  咁都夠我證實有人系後面啦
咁都叫3D lo~無奈~

此帖只對某2個ser的admin說~
jzhi 發表於 11-4-2010 16:33

今次千其千其唔好封,
我要比好多人睇架~

我幾時有叫 alax 睇你?
話說我入去 alax 已經嘈緊你有問題,
我同alax 唔岩嘴, u know? 我講佢會聽嗎?
佢一路用admin 頻講我都唔出聲;
你比人ban比人懷疑係你ge問題呀~ 唔好屈 _ 我~

聽聲e套我一定唔受,
我見過你穿幫好多次, 完全唔係聽聲果回事;
至於alax 果邊, 你自己上去問佢,
第2次比人ban 同我一d關係都無

你明白未呀N0n.:7zeRo小朋友?

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
守衛~朗 -5 注意態度

查看全部評分

回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

在這裏當我看到你的文章時。。。
不知道是我無奈還是你無奈呢?
雖然你之前說某服的事我不管。。。
但是你在說我的服的事就一定要管了
因為在之前我看到你在說他的服...
我就感覺是一件沒可能的事.
雖然我跟某服的服主之前有一些吵鬧.
但我真的看不過眼.
在我的服
我之前都有一段查了你
發現都是有少少怪怪的
當時我沒有ban你不代表我是可以給你開外掛
到了某月某日之時
你又入了我們的服
當時雖然我不在服
但我的朋友 - AlEx
當時是在場的
還有當時我記得我是跟他談電話的。
他在電話中
跟我說了你是有怪怪的
之後我叫他查
他說你的確是外掛的.
我相信他玩了4-5年的cs
一定可以分得到什麼是外掛樣子吧.
好吧
你說你沒開外掛
但是
請問你是用什麼CS呢?
你知不知到很多CS都是給了人修改之後發出來的呢?
難道你不知道嗎?
我都信HK = Hello Kitty都可以清潔地分到誰是外掛
因他很有admin經驗的
所以我覺得你上來樂古吵什麼都是沒用的.
最後
請不要影響超級英雄服的聲譽.
因為香港真正的英雄服真的是數一數二!
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

他不一定是外掛的。。
有可能是用外掛CS.....
回復 支持 反對

你好,我是你所以的admin AlEx[8w8]
也是把你ban掉的人
我不是常常上樂古,甚至是半年沒有上過一次
如果不是server的OP跟我說,我也不會知道你在這開post
首先我澄清
我絕對沒有在其他server叫其他人觀察你玩並且將你ban掉
你被其他人ban,極可能是因為你被其他人發現/認為你透視/作弊

你用的是透視沒錯,有沒有其他我不清楚
至於腳步聲,我已經查過被你所謂聽腳步聲而殺的人是學習了超級英雄的貓步技能
貓步技能的作用是消去自己的腳步聲
你為甚麼會聽到呢?
而又有一些比你所謂聽腳步聲而殺的人某些距離你一段比較長的距離
我將全部音量調至最大並使用耳筒也只聽到你說所能聽見非常小,小得幾乎沒有
聽腳步我也懂得,你這也能靠腳步聲非常準確地穿牆殺人,除非你使用了加大腳步聲的腳本!?
我的耳自問是金耳,聽覺也非常靈敏,你聽見應該也會聽得見,所以不會因為我耳殘而誤會你
令外,我不相信你聽到一些沒有行走也沒有射擊的人的聲音
那為甚麼你能夠精準的對站著的人爆頭呢?你還是多次指著那人來走路或射擊
如果你還堅持自己不是透視,我無話可說,也不想跟你辯論
至於你所說的偷技能以及吸血技能
當中偷錢技能的確是會加錢沒錯,可你在穿牆之前,怎知道那人在你射的位置呢?
你每次都是射中那個人而不會掃射等的,你怎樣能夠精準地射中敵人呢?這個server裝有唔admin ESP的amxx
這amxx能夠令admin在死亡後和旁觀者狀態下擁有一些線顯示敵人方向的位置,我可是非常清楚你的準心向那個地方描準的
而吸血技能是需要命中頭部才會發出紅光

回復 支持 反對

以家我比你地屈到啤一聲
人地開貓步我都聽唔到聲嫁
旦系佢跳起/落地/換刀槍 既時候一定會有聲lo
聽聲以家野個人耳仔問題,我帶耳筒既聽得非常清楚
如果你玩耐左,,一定知聽聲可以搵到人"大約位置"
有D無玩貓步既人,佢由遠行到近,當佢"近"到一個聲音既大小我就知佢系度lo
之後咪行出去射佢~
(遠距離聽到少少聽既,我都只系知道有人 旦系我唔知位置lo)

遠距離射人爆頭 個個都有時會啦???
我幾時射人"無後座力"啊???你玩ak我玩m4 分別都好大啦
如果真系有睇我玩  我一定系m4禁住狂射(無限彈)+瞄肚(近)or腳(遠)/射2,3下停一停
玩左咁耐會唔知後座力有幾大咩

我幾時有"好精準"咁穿牆殺人啊??
呢樣野我真系無得解lo~ 我都無一槍穿牆k0人lo
我只系穿牆射下~都無定位lo   呢個一定系你睇錯100%肯定

如果我用外掛我洗講咁多野???
重有,可能有d人唔知,我以家話你知,N0n.: 唔系一個團lo
你幾時有見到多個2個人系N0n.:同名既???

我CS板本系cs16full_zbot + cs16patch_full_V19更新包
系我好好好好好耐之前已經上網DL落
入左落手指...洗機次次都系裝番同一個lo
重有我之前比你地ban完CS就入唔到ser
我都重裝左好多次,我入既ser只有tig,拉登,kz,typ,SY
如果你話呢幾個ser會改我CS入面D野(快捷制除外)
咁就真系唔關我事lo

重有"willie13"發言會唔會過於激動??
我夠成日比你殺啦...你以家就只系諗我比你殺果d??
我只系想對admin對話,,激烈份子唔該行開

to:HK=HelloKitty
你以家一口咬定我系外掛,用詞可見,你都下晒定論我點同你討論?
你無同alex講,呢件事我say sorry

to:超級英雄服
我沒有要影響超英ser的名譽,我只想說出我無罪既事實
我都知香港少超英ser,就系咁我先要討個公道,如果唔系我就無得玩

to:alexwu88000
我唔明你D咩admin線有咩用,旦系我可以非常肯定咁話你知
我瞄既地方 都系我"估計"既地方,如果你覺得"有無咁準啊"
咁我希望你可以教我拍片,之後unban我,然後我入黎玩,你睇我玩+我拍片,
你覺得我有外掛既地方.我可以比條片你睇,    人格膽保無外掛

由於呢個問題關於我既名譽,就算到天腳底我都會討回公道
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

我幾時有用過ak啊??
我用m4嫁lo你記錯都關我事
如果遠距離有人行過系石後面唔出黎  我知佢系度我穿佢咁都有問題???
好明顯你以家系"屈" lo 同HK=HelloKitty一樣都認定左我用外掛
咁同你傾黎有咩用???
zeRo+oNe =2個人   我寫"你幾時有見到[多個2個人]"
你講某某ser咩ser先,,我完全唔識叫ilovegem既人lo

如果你果D唔叫激動我真系笑
打理[on8+1]既字眼   用詞上都知你以家好激動lo
重要打理sb  我連sb都唔知咩黎lo
我平時只系玩kz,過關   你講理d"槍場"既詞語
我真系少之有少入去果d場玩

-----------增加-------------------------
加多句,我玩左CS"10"年lo
你以為打出你玩左幾多年就可以"增加說服力"?
回復 支持 反對