查看: 2903|回復: 16
打印 上一主題 下一主題
收起左側

`feaR團員名單(已更新)及收人事項

`feaR團員名單及收人事項`feaR.團隊論壇: http://www.fear.marlito.com/index.php

`feaR.團隊server: 125.59.146.52在場admin有:`feaR.A A A g0d  `feaR.ok jai v_V `feaR.Loop `feaR.Joker(場主)
`feaR. 團員:
  團長  :`feaR.ok v_v
副團長:`feaR.An`
             `feaR.A A A g0d
團員(不分先後)`feaR.xi<3'
`feaR.aGaPE
`feaR.WING.
`feaR.7k
`feaR.-N1
`feaR.29h0ng
`feaR.Lb.
`feaR.$6 <3
`feaR.darren
`feaR.aRFuNg;
`feaR.Hater*G  (fun)
`feaR.maki
`feaR.victory
`feaR.cheong
`feaR.NG!
`feaR.Loop
`feaR.MCjin
`feaR.yip
`feaR.clown
`feaR.aR-Man
`feaR.MCjin
`feaR.Joker

現正收新團員
注意~~ 不得試用任何外掛程式 CFG
            如有發現立即踢出隊伍
             不得亂話人用cheat,除非有充足既證據

第二事項: 1.要有品.如果有不滿意.請同團長講
              2.要識打match MIX
              3.要有mic (如有者何優先)
              4.入左團後要轉團名
              5.要經常在線
              6.入左團後要加M群
         有意者請填寫以下表格

CS 名稱:
              CS 經驗:
              cs上線時間:
              玩咩map勁:
              開唔開到場:
              MSN:
              用最勁既槍係:
回復

CS 名稱:SmallDick^^!
CS 經驗:3年
CS上線時間 : 全日
玩咩map勁:Dust_2, DeathRun...
開唔開到場:開場我問緊人...因為我有d問題
MSN : shing23492692@hotmail.com
用最勁既槍係:M4, AK, AWP
回復 支持 反對

回復 2# shing0219

msn 已add
回復 支持 反對

CS 名稱:aL.Leung
             CS 經驗:3年
              cs上線時間:3-5 Hours
              玩咩map勁:   DUST2         
              MSN:peter_5k_22@hotmail.com
              用最勁既槍係:M4,AK,AWP
回復 支持 反對

您係咪 `feaR.ok v_v ?.
回復 支持 反對

我唔係,我係`feaR.A A A g0d
回復 支持 反對

同你地團got5好嘛?
回復 支持 反對

請add msn 約時間 tony_11272005@hotmail.com
回復 支持 反對

團員名單已更新   歡迎各位勁人入團!!多謝
回復 支持 反對

CS 名稱:AbC
              CS 經驗:0
              cs上線時間:7X24
              玩咩map勁:jail
              開唔開到場:no
              MSN:csplayer@hotmail.com.hk
              用最勁既槍係:usp
回復 支持 反對