打印 上一主題 下一主題
收起左側

`feaR團員名單(已更新)及收人事項

CS 名稱:AbC
              CS 經驗:0
              cs上線時間:7X24
              玩咩map勁:jail
  ...
傻濱 發表於 4-8-2010 14:29

你...玩野嗎?
回復 支持 反對

你問ok...記唔記得我..henry111
回復 支持 反對

回復 12# henryteli
我記得你=.=只係ok jai成日以為好多人都無玩cs ,所以踢晒出m群-__-入返團啦
回復 支持 反對

回復 支持 反對

CS 名稱: OscarLOLz`
              CS 經驗:2年
              cs上線時間:5-6個鐘
              玩咩map勁:
              開唔開到場:Dust_2,Inferno
              MSN:siuonbb._.xpp@hotmail.com
              用最勁既槍係:AK/AWP
回復 支持 反對

CS 名稱:skymoon
              CS 經驗:6years
              cs上線時間:night
              玩咩map勁:血場
              開唔開到場:NO
              MSN:chungks111@hotmail.com
              用最勁既槍係:awp/m4
回復 支持 反對

CS 名稱:BiRdiE
              CS 經驗:4 yrs
              cs上線時間:吳定
              玩咩map勁:dust2 nuke
              開唔開到場:no
              MSN:ianctmok@hotmail.com
              用最勁既槍係: ak awp
回復 支持 反對