查看: 11149|回復: 37
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[Re-Open FOR RS07] Fire cape 店【唔買都入黎睇下啦喂~】

本人信譽良好,只要你唔玩野,我都唔會玩野。己所不欲,勿施於人。

能力最低要求:
Ranged:70 ( 或以上 )
Defence:1 - 99
Prayer:43 ( 或以上 )

Inventory 建議 ( 參考 ):
有 Defence:8 Sara Brews , 20 Super Restore ( 7 Sara Brews if u got Sgs )
沒有 Defence:300+ Purple Sweets , 7 Sara Brews , 20 Super Restore

裝備 ( 只是參考而已,請不要太認真 ):

Pure

Zerker / Main

價錢:
Pure ( 20 lv def or below ) = $200HKD
Zerker ( 45 lv def 果隻 ) = $100-200HKD ( 看 Ranged 而定 )
Main = $100

如何購買?
先比錢,錢到、貸到。Only 接受 Bank Transfer 。當我收到錢後,我就會幫你拿,你到時比 account 我,完成後,你可以入回自己的 Account 點貸。

如有任何疑問,請 add 我 SKYPE再商議:Kwokyan94 OR E-MAIL : Yo_Yan@live.hk

以上東西僅供參考!

虛擬店鋪裝修:Bon ( ID:Hk_Alexander )
店主:Yan ( 乂呀仁乂 )

Helped :

回復

(心諗... 真係好貴下..)
回復 支持 反對

(心諗... 真係好貴下..)
Clmak814 發表於 29-7-2010 12:04

各有各睇法..有啲唔識打既人,對佢地黎講就唔貴了=.=
回復 支持 反對

哇 平到咁 大家快d黎幫襯- -v
回復 支持 反對

If dead in jad give back us 2months member ?
回復 支持 反對

If dead in jad give back us 2months member ?
franka3a 發表於 29-7-2010 16:22

Fail左先講啦 ;(
回復 支持 反對

我以你個價既半折幫人打jad XDD"搶生意"
回復 支持 反對

David pro咁多您唔好亂黎啦-_-
不過您上次果個都未拎到 憑什麼呀您XD
回復 支持 反對

David pro咁多您唔好亂黎啦-_-
不過您上次果個都未拎到 憑什麼呀您XD
Prince` 發表於 29-7-2010 22:01

憑我56cb拎到cape XD,上次我承認未有能力克服個難度-______-""
不過yan既然要做生意就唔好阻佢啦.......but,見者有份XDDDD
回復 支持 反對

憑我56cb拎到cape XD,上次我承認未有能力克服個難度-______-""
不過yan既然要做生意就唔好阻佢啦.......bu ...
dealyou 發表於 29-7-2010 23:32

搞屎棍/_____\ 我個BLUE MASK T__________________T
回復 支持 反對