打印 上一主題 下一主題
收起左側

KmIyC團團員言行問題

首先自我介紹
本人系傘團團長
2010 - 07 - 29 , KmIyC團有團員向本團提出團戰邀請 , 而我地就系MSN到傾過一段時間 ...
而該名團員名稱 : KmIyC`|-{005} TsZ=[ ... MSN名叫IVAN ...
佢既言行與KmIyC團於樂古開設的收生網址所講既收生要求有異
以下系佢同我系MSN所講既野

首先聲名 , 我唔系話自己團員勁 ...
但我亦都唔同意對方太過自大 ...
呢句說話雖然唔算好大件事
但呢句說話影響到我地團員既心理
希望KmIyC就事件公開道歉 ...
最後希望日後唔會再有同意事件發生 ...
回復

支持樓主
回復 支持 反對

支持樓主
我是傘仔的團員
那位Ivan的人 雖然佢唔系話我地廢
只系話我地唔勁
不過呢個都系道德問題
暗示也不好 所以我希望那一位 KmIyC刀團團員-KmIyC`|-{005} TsZ=[  
來和我們傘團團員道歉!!
回復 支持 反對

我是傘團副團 這件事我了解過
我也認為那位團員需要出來道歉 請KmIyC團團長協助
我想一個人比人話廢都有種不爽的感覺 對吧
所以我希望那一位 KmIyC團團員-KmIyC`|-{005} TsZ=[  
來和我們傘團團員道歉 把事件平息
回復 支持 反對

我系KmIyC團長,,對於本團有人言行不好既問題,,
我代KmIyC`|-{005} TsZ=[向大家道歉.
我日後會嚴格監管團員,,絕對吾會再有類同既事件發生.
另外,我重申一次,本團非刀團,只是一個普通團
開團的目的只為求樂趣,
對於呢次既事件,,我萬分抱歉.
對於KmIyC`|-{005} TsZ=[既處分,我已經刪除佢系本團fun場既職務以作警戒並且作為處分
對貴團造成不便,本人深感抱歉
回復 支持 反對

我日後會嚴格監管團員, ...
Bk.StAr 發表於 29-7-2010 23:16

嗯 , 希望日後唔會再有同類事件發生
回復 支持 反對

我日後會嚴格監管團員, ...
Bk.StAr 發表於 29-7-2010 23:16

本團接納你的道歉 真希望不會再有此事發生 謝
回復 支持 反對

我也是傘團團員18` 雖然我吾知咩事.但睇完msn對話
我也認為那位團員需要出來道歉 請KmIyC團團長協助
我諗一個人比人話廢都有d心酸既感覺 係咪!?
所以我希望那一位 KmIyC團團員-KmIyC`|-{005} TsZ=[  
黎同我地傘團既團員道歉 把事件解決
回復 支持 反對