打印 上一主題 下一主題
收起左側

投訴nHgServer,請大家慎入

大家好,我是nHgServer中的一個管理員,這次的上訴,是上訴場主的態度問題
nHg,看似是個網絡裝備不錯,不比tig差的伺服器,但這可是表面,其實裹面有的是非常差的內涵

我今次要投訴既係nHg既總管(場主),或者等我介紹呢個場主先啦,
nHg場主,Rats,真名性許,17歲左右,就讀ive,呀,太多私人資料唔好既,但畢竟可以在下面做個對比
Rats為人無恥,自以為場主大晒,係自己開既場作威作福,比人ban左都唔知咩事,佢曾經係監獄ser亂殺人,之後...

佢唔聽人意見,起個意見區,我地向佢提議佢又唔q受,起尼做咩
想做管理員既又要收錢,睇佢好得去邊?
有次我當面罵佢改ser,佢就ban左我,仲係永久,當我同佢係msn對質既時候,佢唔係唔得閒架,佢...

大家,我game名叫ookkill,係呢個server既管理員,請大家慎入,入左都唔好同場主打交道
回復

我岩岩行返繁體Windows7,而家完全答一次.

你話我串你係架la~我是看人而串ga~你post係樂古即係想比人知你D衰野la...

1.比人Ban左又入我數ga,成個nHg有幾多個Admin ar,其他Admin Ban得你你好好明顯有問題,吾通佢地禁得閒Ban你?
2.場主真係大晒,無論係個Server要加減D乜或者要點整D Ser 都係我負擇,你吾好以為乜都吾做吾想會平空變個Ser岀來
3.身為ADMIN都吾知nHg內部運作,我已經因為太忙將所有管理操作決定權交左比「100蚊」處理
4.nHg承計自由初音概念,係親身入場收集意見,而且係從末起個意見區.
5.原來你講ga意見我一定要用架?你自己去開Ser我比個意見你 - 咪開...你繼續開我係咪又可以開個Post罵你ar?
6.引用「當我同佢係msn對質既時候,佢唔係唔得閒架」我係你ar四 ar?得唔得閒由你定架?我無時間聽你係到發up瘋ar
7.我吾會無神神入Jail Ser 9殺,你知吾知我改良緊防9殺插件?

「我料到我將再做不成管理員」預左係好事,不過我都係交比「100蚊」處理

世界不只是為你而轉 - 你吾好以為你大哂
回復 支持 反對

小雲罵得好,個條友一早收皮
By^(00)^)豬仔
回復 支持 反對

埸主無恥一向大把人知,所以d人都唔會用真名罵佢,因為佢實ban人.
回復 支持 反對

謝謝樓主分享rat2的MSN
回復 支持 反對

又係小學雞埸主..
開埸大撚哂咩lol
回復 支持 反對

一齊反nhg Ser啦
食屎狗啦你 你入到黎 睇個lok 管得好好
多得個果所謂小雲?係咪?
一入到黎 無啦啦起BM台 整死人你玩哂?
唔鍾意就殺殺殺
咁鍾意去殺 你不如去其他自己伺服 殺啦 普通場殺
有病呀你?
殺人殺上腦 定膠上腦呀你?
成碌膠咁
真係食得屎啦你
如果nhg真係請你番黎 做成咁 都唔知點解 可以請到咁成個小學雞咁
一唔鍾意就ban
而為自己大哂咩真係
=====================================
各位唔好再入nhg ser啦
回復 支持 反對

一齊反nhg Ser啦
食屎狗啦你 你入到黎 睇個lok 管得好好
多得個果所謂小雲?係咪?
一入到黎 無啦啦起BM台  ...
謝金燕 發表於 2-11-2010 23:45

支持 :d
回復 支持 反對