查看: 12436|回復: 14
打印 上一主題 下一主題
收起左側

世上最勁的一個on9,陰濕的cs1.6玩家:r1r_my_jj

事積:
一次,我入左個逃獄ser到 個名叫咩監獄革命 入到去 我打左自己做simon(我有mic-.-)一開始 我叫d T
入哂去個籠到 e個時候 我見到e個r1r_my_jj 的人唔入去 我就叫佢 5秒內入去籠到 如果唔係殺 5秒後 佢都唔入 我就殺左佢 佢無斷斷話我9殺佢 係咁屈我 仲話比admin 我就係咁同admin講佢屈我 個垃圾admin 叫咩撚CAT 同我講 好,我ban左你 我同佢講佢屈我 你都信 你係咪柒的? 就咁ban撚左我30分鍾 我就上網話佢 1個鍾頭後 我入返個ser  睇到個r1r_my_jj做ct 個個ct都有mic 但佢冇啵 我同另一個admin 講 佢話個r1r 係CAT個朋友 唔轉得 睇到都火 原來個r1r同CAT係朋友 我就上樂古話佢 然後佢回應 話我洗板,講粗口,9殺, 我睇左之後係咁笑 因為唔係我洗板 係個叫PIG的人洗板
仲有 我想話7.7 係粗口? 咁好笑? 開頭我都係話佢7.7 講咩撚粗口啊 7.7 係粗口尼?你都好柒下啵
9殺? 我邊有9殺 如果我9殺 一早殺哂d T 啦 洗撚只殺佢 CAT你都神經! 我回應返佢 唔知佢係咪怕左我?
逃避我啵 金日 我就入返個ser玩 個r1r 買左個mic 話要做simon 做左後 個mic係咁lag 個個聽唔到 為左逃避佢lag mic 又9殺哂d T
n個人投票ban佢 但個r1r 又收賣admin  叫d admin 咪ban佢 佢話過5個人就ban 都38% 有7個人投票ban佢都唔ban 個個都比人收賣哂 大家都咪入e個ser d人都係比人收賣哂

評分

參與人數 1樂點 -10 收起 理由
Yondaimc -10 粗口

查看全部評分

回復

咩server?
回復 支持 反對

FaNTasY的監獄革命 出哂名on99 係人都知

評分

參與人數 1樂點 -10 收起 理由
Yondaimc -10 注意用詞

查看全部評分

回復 支持 反對

SERVER已夠戇_

同埋佢地俾個外掛狗做ADMIN

笑死鳥
回復 支持 反對

乜個ser有人玩嫁._.?
回復 支持 反對

最近依個人,成日利用我個server既bug炸ser
佢真係幾on9
回復 支持 反對

首先.
R1R不是我的朋友
佢只係一個常玩的玩家
第二.
回復#5同#6
請問點會冇人玩?
加上幾時有利用你個bug?
如果我有利用我會認
請問我邊到有利用呢?_?
冇證據唔該收_
回復 支持 反對

唔該請睇1月 2個字
回復 支持 反對

回復 7# fantasy_貓

你上次咪利用"改中文名會死ser"依個bug炸ser既,仲加埋M群tim,唔洗唔認,大把人證的說
我加左個ser既IP見冇咩人玩,加上ADM又濫權,我估應該會冇人玩,所以問下姐
回復 支持 反對

wow
原來我未入過你個ser可以利用到a_a
原來我咁勁架a_a
你查返logs睇下係咪我個ip做啦
如果ip同我個ip係一樣你仲要影埋相上黎我咪信囉
如果你冇任何證據唔該收_
再亂up我唔排除從法律上追究
我幾時有加你m群?_?唔信你加入我個m群搵我msn睇下係咪我入你m群先好亂嘈:victory:
你咁講姐係我都可以亂搵d野黎屈你:)
btw.`清者自清 我冇做過一定唔會認
定係r1r_my_jj?
回復 支持 反對